Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Χαλκιδική σε τουριστική έκθεση στην Βαρσοβία

Η Χαλκιδική σε τουριστική έκθεση στην Βαρσοβία

Η Χαλκιδική με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος της στις αγορές του Visegrad λαμβάνει μέρος στην διεθνή έκθεση τουρισμού “TT Warsow Tour and Travel 2000”, που θα πραγματοποιηθεί από […]

Η Χαλκιδική<.> με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος της στις αγορές του Visegrad<...> λαμβάνει μέρος στην διεθνή έκθεση τουρισμού "TT Warsow Tour and Travel 2000", που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 ως τις 30 Σεπτεμβρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας.
Η Χαλκιδική εκπροσωπείται για δεύτερη φορά στην έκθεση, μέσω της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Η συμμετοχή της αποσκοπεί στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, δεδομένου ότι οι χώρες της περιοχής θεωρούνται πολύ καλή αγορά για την προσέλκυση τουριστών στα θέρετρα της Χαλκιδικής και γενικότερα της Κεντρικής Μακεδονίας.
Επικεφαλής της αποστολής που θα εκπροσωπήσει το νομό στη διοργάνωση είναι ο νομάρχης Χαλκιδικής, κ. Βασίλης Βασιλάκης, ο οποίος θα συνοδεύεται από νομαρχιακούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής θα στεγαστεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Παλάτι του Πολιτισμού και των Επιστημών της Βαρσοβίας, με ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024