Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
22η Philoxenia 2006

Έναρξη συνεργασίας ΠΟΞ και Expedia

Δώρα Σγάρτσου - 20 November 2006, 00:00

Την σύναψη συνεργασίας, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με την Expedia, τον μεγαλύτερο όμιλο ηλεκτρονικών<...>

πωλήσεων ταξιδίων και τουρισμού στον κόσμο ανακοίνωσε, στο πλαίσιο εκδήλωσης της 22ης Philoxenia 2006, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για την προαγωγή του ελληνικού τουρισμού και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την πραγματοποίηση 10 ημερίδων ενημέρωσης σε κεντρικές περιοχές της χώρας, κατά τη διάρκεια των οποίων εξειδικευμένα στελέχη του ομίλου Expedia θα κατατοπίσουν τους συμμετέχοντες ξενοδόχους για την ανερχόμενη μορφή ηλεκτρονικής προώθησης του προϊόντος τους, τη δυναμική της και την ευελιξία που τους προσφέρει το συγκεκριμένο δίκτυο διανομής, πέραν των παραδοσιακών μεθόδων προσέλκυσης πελατείας.

Παράλληλα, υπό εξέταση είναι και δυνατότητα διαμόρφωσης κατάλληλων συνθηκών προκειμένου να επιτευχθούν πιθανές συνεργασίες μεταξύ της Expedia και ξενοδοχειακών μονάδων με γνώμονα την ανάπτυξη και συνεχή προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Expedia εξυπηρετεί ετησίως εκατομμύρια ταξιδιωτών και προσφέρει, μεταξύ άλλων, εισιτήρια και ναύλα για 450 αεροπορικές εταιρίες, λίστα περισσότερων από 80.000 καταλυμάτων, συνολικής δυναμικότητας 4 εκατ. δωματίων σε όλο τον κόσμο, δυνατότητα διαμόρφωσης προσωπικών πακέτων, επιλογές οργανωμένων πακέτων, δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, λεπτομερείς οδηγούς και χάρτες, κ.α.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top