Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε προβλήματα η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας

Με προβλήματα η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας

Ταλαιπωρία υπέστησαν τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, όσοι συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να αφήσουν το όχημα τους σε κάποιο δρόμο της πόλης, […]

Ταλαιπωρία υπέστησαν τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, όσοι συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να αφήσουν το όχημα τους σε κάποιο δρόμο της πόλης, αφού οι ελλείψεις περιπτέρων<...>με τις ειδικές κάρτες ήταν μεγάλες, ενώ πολλοί ήταν και οι μόνιμοι κάτοικοι που δεν είχαν παραλάβει το ειδικό σήμα στάθμευσης. Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και χτες, σε μικρότερο όμως επίπεδο, καθώς αρκετοί ήταν οι Αθηναίοι που επέλεξαν για τις μετακινήσεις τους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έως ότου εξοικιωθούν πλήρως με το νέο μέτρο στάθμευσης.

Σχολιάζοντας τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Θεόδωρος Μπεχράκης, ανέφερε: «Κάθε καινούργιο μέτρο, στην πρώτη μέρα της εφαρμογής του, έχει δυσκολίες, έχει ατέλειες, έχει αδυναμίες. Όλα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, μόνο με τη συνεργασία όλων των πολιτών». Σε ερώτηση μάλιστα δημοσιογράφου σχετικά με τα έσοδα του δήμου από την εφαρμογή του μέτρου και αν χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, ο δήμαρχος τόνισε ότι τα χρήματα αυτά, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο, θα είναι ανταποδοτικά, θα χρησιμοποιηθούν δηλαδή για να δημιουργήσουν “συνθήκες επίλυσης του προβλήματος”.

Αναφερόμενος τέλος στο πρόβλημα στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων ο δήμαρχος εξήγησε ότι “δεν μπορούν να έχουν θέση κάτω από το σπίτι τους. Τους αναλογεί μια θέση σε μια ευρύτερη περιοχή, σε μια ορισμένη ζώνη, όπου θα μπορούν να παρκάρουν”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024