Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Από 22 έως 26 Φεβρουαρίου η 38η διεθνής έκθεση C-B-R 2007

Δώρα Σγάρτσου - 24 Νοέμβριος 2006, 00:00

Στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου θα διεξαχθεί από 22 έως και 26 Φεβρουαρίου 2007 η 38η διεθνής έκθεση C-B-R Caravan, Σκαφών Αναψυχής, Χώρων Αναψυχής, Διεθνούς Τουρισμού και Τουριστικών Ακινήτων. Ο διεθνής τουρισμός, τα τουριστικά ακίνητα, τα ταξιδιωτικά γραφεία, τα ταξίδια αναψυχής...

Στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου θα διεξαχθεί από 22 έως και 26 Φεβρουαρίου 2007 η 38η διεθνής έκθεση C-B-R Caravan, Σκαφών Αναψυχής, Χώρων Αναψυχής, Διεθνούς Τουρισμού και Τουριστικών Ακινήτων. Ο διεθνής τουρισμός,<...>

τα τουριστικά ακίνητα, τα ταξιδιωτικά γραφεία, τα ταξίδια αναψυχής και περιπέτειας, οι χώροι των ιαματικών πηγών, τα ταξίδια Trekking και σαφάρι θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Η παρουσία του ΕΟΤ, των ελληνικών ατμοπλοϊκών εταιριών και αερογραμμών είναι πολύ σημαντική και ανεβάζει την προβολή της Ελλάδας στα διεθνή επίπεδα. Η προσφορά της C-B-R 2007 ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των τροχόσπιτων, αυτοκινούμενων, εξαρτημάτων τροχόσπιτων, εξωλέμβιων βαρκών, surf και θαλάσσιων σπορ, σκαφών αναψυχής και φουσκωτών. Μεγάλη σημασία δίνουν οι διοργανωτές της έκθεσης στην ανταλλαγή πληροφοριών, που θα πραγματοποιηθεί στο παράλληλο C-B-R συμπόσιο τουρισμού καθώς και στην ημερίδα για ότι αφορά τα γραφεία ταξιδίων.

Η έκθεση C-B-R δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση για την ενοικίαση και πώληση εξοχικών κατοικιών, καθώς και για την προβολή των χώρων κάμπινγκ και των εταιριών ενοικιάσεων σκαφών αναψυχής.

Σημειώνεται ότι επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης του Μονάχου για την Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top