Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟδοιπορικό ταξιδιωτικών πρακτόρων σε περιοχές της Ηπείρου
Περιφέρεια Ηπείρου

Οδοιπορικό ταξιδιωτικών πρακτόρων σε περιοχές της Ηπείρου

Οδοιπορικό στις περιοχές της Ηπείρου πραγματοποίησαν πρόσφατα ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας, με στόχο την γνωριμία και την ανάπτυξη νέων συνεργασιών με τους τοπικούς τουριστικούς φορείς…

Οδοιπορικό στις περιοχές της Ηπείρου πραγματοποίησαν πρόσφατα ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας, με στόχο την γνωριμία και την ανάπτυξη νέων συνεργασιών<...>με τους τοπικούς τουριστικούς φορείς. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα επισκέφθηκαν ιστορικά, πολιτισμικά αξιοθέατα και μνημεία της περιοχής, περιηγήθηκαν στα υπέροχα φυσικά τοπία και απόλαυσαν την ηπειρώτικη φιλοξενία.

Στο πλαίσιο του οδοιπορικού, η Περιφέρεια πραγματοποίησε παρουσίαση με θέμα την τουριστική υποδομή και τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες της περιοχής, με τη συμμετοχή τοπικών τουριστικών φορέων, Νομαρχιών και Δήμων, τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Δημήτρης Πανοζάχος, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στόχος του προγράμματος για την προβολή του τουρισμού που σχεδίασε και υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου είναι να αποδείξει ότι η Ήπειρος καλύπτει όλες τις μορφές τουρισμού, αποτελώντας το καλύτερο παράδειγμα στην Ελλάδα για 12 μήνες τουρισμό. Επενδύοντας σταθερά στην ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής της Περιφέρειας, έχει εγκριθεί και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων στις παραλιακές περιοχές της Ηπείρου. Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συνεχίσει αυτή την συντονισμένη προσπάθεια και στο μέλλον, καλώντας όλους τους τουριστικούς εκπροσώπους να δημιουργήσουν τουριστικά πακέτα, που θα προβάλλουν κάθε σημείο της Ηπείρου, και δεσμεύεται ότι συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια θα είναι όλοι οι φορείς της Ηπείρου».

Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Γκιώκας, Διευθυντής του Ε.Ο.Τ. στην Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσίασε στατιστικά στοιχεία που αφορούσαν στις δυνατότητες της τουριστικής υποδομής των τεσσάρων νομών της Περιφέρειας και παράλληλα σχολίασε τη δυναμική ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων σε όλες τις περιοχές της Ηπείρου, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των μορφών τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο υπάρχον δυναμικό της Ηπείρου, προστίθενται (έχουν πάρει έγκριση από τον ΕΟΤ και βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής) σταδιακά 170 νέες μονάδες τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων, εμπλουτίζοντας τις δυνατότητες φιλοξενίας με 4.300 κλίνες επιπλέον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024