Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΈκκληση για ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές κάνει η Helmepa

Έκκληση για ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές κάνει η Helmepa

Η Helmepa, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, με ανακοίνωση της κάνει έκκληση σε όσους υποστηρίζουν την ανάληψη εκστρατείας για ποιότητα στη διεθνή ναυτιλία να επικεντρώσουν την προσοχή τους στον […]

Η Helmepa<.>, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, με ανακοίνωση της κάνει έκκληση σε όσους<...> υποστηρίζουν την ανάληψη εκστρατείας για ποιότητα στη διεθνή ναυτιλία να επικεντρώσουν την προσοχή τους στον ίδιο τον άνθρωπο για Ασφαλείς Θαλάσσιες Μεταφορές.
Είναι λυπηρό ότι συνεχίζονται δυστυχήματα σαν αυτό του Ο/Γ Express Samina, προκαλώντας ανθρώπινο πόνο και απόγνωση, αλλά και θαλάσσια ρύπανση.
Η Helmepa το 1982 διακήρυξε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας σε όλους τους τομείς της ναυτιλιακής βιομηχανίας είναι αυτός που παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο για να επιτευχθούν ασφαλή πλοία και καθαρές θάλασσες.
Τα μέλη της Helmepa, ναυτικοί, πλοιοκτήτες και διαχειριστές, πενθούν τις ανθρώπινες απώλειες που προκάλεσε το τραγικό ναυτιλιακό ατύχημα που έπληξε την πατρίδα μας.
Τέλος, η Helmepa υπενθυμίζει ότι χθες 28 Σεπτεμβρίου η παγκόσμια κοινότητα γιόρτασε την Ημέρα της Ναυτιλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024