Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυγγελάκης και Coyle στην youtravel.com
Σχέδια για νέες επεκτάσεις

Συγγελάκης και Coyle στην youtravel.com

Νέα πρόσωπα εντάσσονται από αύριο, 1η Δεκεμβρίου 2006, στο δυναμικό της youtravel.com, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο με την εμπειρία και τις ικανότητες τους την ανοδική πορεία ανάπτυξης της εταιρίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κ. Βασίλη Συγγελάκη, που αναλαμβάνει καθήκοντα Group Hotels Director and Product Strategy και τον κ. Ian Coyle, που καταλαμβάνει από αύριο τη θέση του Διευθυντή Διεθνών Πωλήσεων και Marketing.

Νέα πρόσωπα εντάσσονται από αύριο, 1η Δεκεμβρίου 2006, στο δυναμικό της youtravel.com, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο με την εμπειρία και τις ικανότητες τους την ανοδική πορεία ανάπτυξης της εταιρίας<…>. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κ. Βασίλη Συγγελάκη, που αναλαμβάνει καθήκοντα Group Hotels Director and Product Strategy και τον κ. Ian Coyle, που καταλαμβάνει από αύριο τη θέση του Διευθυντή Διεθνών Πωλήσεων και Marketing.

Τόσο ο κ. Συγγελάκης, όσο και ο κ. Coyle, έχουν μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, γεγονός που διασφαλίζει την επιτυχία τους στα νέα καθήκοντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο κ. Συγγελάκης συνεργαζόταν για 15 χρόνια με την Jetair (μέλος του TUI group), έπειτα για 4 χρόνια κατείχε τη θέση Purchasing Director στη Medhotels & Lastminute, ενώ τους τελευταίους μήνες εργαζόταν ως Διευθυντής Πωλήσεων στο Electra Group of Hotels. Από την άλλη, ο κ. Coyle τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως Σύμβουλος, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί για 9 χρόνια στη Holiday Autos ως Διευθυντής Πωλήσεων και Εμπορίου.

Όπως σχολίασε ο ιδρυτής της Youtravel.com, κ. John Kent, “τα συγκεκριμένα πρόσωπα έρχονται με την παρουσία τους να ενισχύσουν την ομάδα της youtravel.com. O Ian θα ηγείται των διεθνών πωλήσεων και ελπίζουμε ότι με την εμπειρία του θα καταφέρει να χειριστεί επιτυχώς τη ζήτηση του προϊόντος μας στις ευρωπαϊκές αγορές. Ο Βασίλης, με τη σειρά του, θα ηγηθεί στη χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης του προιόντος μας στην αγορά, ώστε να καταστούμε πιο ανταγωνιστικοί, παρά τις επιθετικές τακτικές που κυριαρχούν σήμερα στην αγορά”.

Τέλος, ο κ. Kent αποκάλυψε τα σχέδια της youtravel.com για νέες επεκτάσεις της εταιρίας αναζητώντας πιθανές εξαγορές, αποφεύγοντας ωστόσο να ανεφερθεί σε λεπτομέρειες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024