Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Kuoni ξαναγόρασε το Reisebuero Popularis

Ο Kuoni ξαναγόρασε το Reisebuero Popularis

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Kuoni Travel Holding Ltd Zurich ξαναγόρασε από την Coop Schweiz, την εταιρία Reisebuero Popularis. Τώρα ο Kuoni διαθέτει το 99,98% της Ελβετικής αυτής ταξιδιωτικής εταιρίας. Πριν από […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Kuoni<.> Travel Holding Ltd Zurich ξαναγόρασε από την<...> Coop Schweiz, την εταιρία Reisebuero Popularis. Τώρα ο Kuoni διαθέτει το 99,98% της Ελβετικής αυτής ταξιδιωτικής εταιρίας. Πριν από αυτή την αγορά η Coop ήταν κάτοχος του 34% του Reisebuero Popularis. Η τιμή της εξαγοράς παραμένει μυστική.
Η Reisebuero Popularis τώρα διαθέτει νέο διευθυντή τον κ. Rolf Buehler ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα εστιάσει τις δραστηριότητες της εταιρίας στις λιανικές πωλήσεις τουριστικών υπηρεσιών και ότι θα μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία από την Βέρνη στην Ζυρίχη μέσα στο 2001.
Η αναφορά του ονόματος Coop στα τουριστικά προϊόντα της εταιρίας θα σταματήσει τον Δεκέμβριο του 2000.
Ο Kuoni σκοπεύει να εξαπλώσει ακόμη περισσότερο το επιτυχημένο κανάλι πωλήσεων του, το οποίο σήμερα αποτελείται από 30 ταξιδιωτικά γραφεία Helvetic Tours σε όλη την Ελβετία. Στο μελλοντικό σχεδιασμό συμπεριλαμβάνονται νέα γραφεία το 2001.
Στα μέσα του Σεπτεμβρίου η εταιρία άνοιξε νέο παράρτημα των Helvetic Tours στην Ελβετία στο Berne Buempliz.
Παρά την παραπάνω εξαγορά η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ του Kuoni και του Coop Schweiz θα συνεχιστεί επειδή η Helvetic Tours θα διατηρήσει το προνόμιο της να εγκαταστήσει ταξιδιωτικό πράκτορα στο νέο εμπορικό κέντρο του Coop Swhweiz.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024