Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα υπηρεσία σύνδεσης iPod από την Delta Air Lines

Νέα υπηρεσία σύνδεσης iPod από την Delta Air Lines

Τη συνεργασία της με την εταιρία Apple ανακοίνωσε την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της ενισχυμένες επιλογές ψυχαγωγίαςακόμη και στα 30.000 […]

Τη συνεργασία της με την εταιρία Apple ανακοίνωσε την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της ενισχυμένες επιλογές ψυχαγωγίας<...>ακόμη και στα 30.000 πόδια. Ειδικότερα, πρόκειται για τη νέα υπηρεσία σύνδεσης iPod, που θα επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια και βιντεοταινίες εν τπήσει.

H Delta είναι μια από τις πρώτες αεροπορικές εταιρίες που από τα μέσα του 2007 θα διαθέτει στους πελάτες της συνδεσιμότητα για το iPod κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ προσδοκεί να εφοδιάσει όλο τον στόλο που εκτελεί εσωτερικές διηπειρωτικές πτήσεις με λειτουργίες οπτικοακουστικής σύνδεσης και φόρτισης των συσκευών μέχρι το 2008. Στο πρόγραμμα αυτό συμπεριλαμβάνονται περισσότερα από 100 αεροσκάφη Boeing 737-800, 757-200, 767-300 και 767-400. H εταιρία Panasonic Avionics Corporation θα παρέχει όλα τα iPod εν πτήσει, προσφέροντας για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρίας υπηρεσίες ενσωμάτωσης των συστημάτων.

“Tο iPod της Apple είναι μια από τις δημοφιλέστερες φορητές συσκευές ψηφιακής μουσικής και βίντεο στον κόσμο, έχοντας διαθέσει περισσότερα από 70 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως σε τωρινούς ή εν δυνάμει επιβάτες της Delta” δήλωσε σχετικά η κυρία Joanne Smith, Aντιπρόεδρος Marketing της Delta. “Eίμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Apple στο θέμα της λειτουργίας των iPod εν πτήσει, καθώς διαρκώς συνεχίζουμε να δίνουμε μια εντελώς καινούρια έννοια στον όρο «ταξιδιωτική εμπειρία» για τους πελάτες μας. Aυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας που οι ίδιοι επιθυμούν στο αεροπορικό τους ταξίδι» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, αυτή την άνοιξη, η Delta ξεκίνησε να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της στην διεθνή business-class, τη BusinessElite, με ένα παρόμοιο, πρωτοποριακό -στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας- ψυχαγωγικό σύστημα, εξοπλίζοντας τον ήδη υπάρχοντα στόλο των 75 αεροσκαφών που πραγματοποιούν διεθνή δρομολόγια μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024