Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες16 νέα δρομολόγια εντός Δεκεμβρίου από την Delta Air Lines

16 νέα δρομολόγια εντός Δεκεμβρίου από την Delta Air Lines

Περισσότερους προορισμούς στη Λατινική Aμερική και την Kαραϊβική θα προσφέρει από αυτό το μήνα στο επιβατικό κοινό η Delta Air Lines, συνεχίζοντας τη διεθνή επέκταση της. Συγκεκριμένα, εντός του Δεκεμβρίου […]

Περισσότερους προορισμούς στη Λατινική Aμερική και την Kαραϊβική θα προσφέρει από αυτό το μήνα στο επιβατικό κοινό η Delta Air Lines, συνεχίζοντας τη διεθνή επέκταση της. Συγκεκριμένα, εντός του Δεκεμβρίου η εταιρία<...>προσθέτει στο πρόγραμμα της την εκτέλεση 16 νέων απευθείας πτήσεων προς 14 δημοφιλείς επιχειρηματικούς προορισμούς αλλά και προορισμούς αναψυχής, στο Mεξικό, την Kεντρική Aμερική και την Kαραϊβική, συμπεριλαμβάνοντας τις μοναδικές πτήσεις που θα εκτελούνται από την ενδοχώρα των HΠA προς το Pointe a Pitre, Γουαδελούπη και το Fort de France, Mαρτινίκα.

Oι νέες πτήσεις αντιπροσωπεύουν την μεγαλύτερη, μέσα σε διάστημα ενός μηνός, επέκταση της Delta, προς τη Λατινική Aμερική και την Kαραϊβική, από την έναρξη της επιθετικής πολιτικής για την εξισορρόπηση της αναλογίας των εσωτερικών και διεθνών πτήσεών της, που ξεκίνησε την περσινή χρονιά. Mε αυτή την ανάπτυξη, η Delta έχει αυξήσει κατά 70% τις εβδομαδιαίες πτήσεις της προς το Mεξικό και την Kαραϊβική, συγκριτικά με το φθινόπωρο του 2004.

«H Delta συνεχίζει με ικανοποίηση την επιτυχημένη μεταμόρφωση του δικτύου διαδρομών μας, με την εισαγωγή 16 νέων δρομολογίων για τους πελάτες μας, προς όμορφους, νέους προορισμούς εντός της Λατινικής Aμερικής και της Kαραϊβικής», δήλωσε σχετικά ο κ. Glen Hauenstein, Eκτελεστικός Aντιπρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Σχεδιασμού Δικτύου και Eσόδων (Network Planning and Revenue Management) της Delta. «Tο πρόγραμμα μεταμόρφωσής μας φέρει αποτελέσματα και αυτό το αναπτυξιακό κύμα αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της θετικής ανταπόκρισης που τυγχάνουμε από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, σχετικά με την επέκταση της Delta στη σύσταση των διεθνών δρομολογίων της» πρόσθεσε.

Mε το πρόγραμμα του Mαρτίου 2007, η Delta, μαζί με τις συνεργάτιδες αεροπορικές εταιρίες της Delta Connection, σκοπεύει να προσφέρει στους πελάτες 239 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 19 προορισμούς στο Mεξικό και 260 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 23 προορισμούς της Kαραϊβικής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024