Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
International Luxury Travel Market

Πιο αυστηρές προδιαγραφές για διασφάλιση της ποιότητας στην 5η ILTM

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Δεκέμβριος 2006, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΑΝΝΕΣ-ILTM 2007: `Ανοιξε χτες τις πύλες της σε εκθέτες και buyers από όλο τον κόσμο η 5η International Luxury Travel Market (ILTM) που διεξάγεται στο Palais des Festivals στις Κάννες...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΑΝΝΕΣ-ILTM 2007: `Ανοιξε χτες τις πύλες της σε εκθέτες και buyers από όλο τον κόσμο η 5η International Luxury Travel Market (ILTM) που διεξάγεται στο Palais des Festivals<...>

στις Κάννες μέχρι την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση που από πέρσυ πλέον ανήκει πλήρως στην Reed Travel Exhibitions κλείνοντας φέτος τα πέντε χρόνια λειτουργίας της γίνεται όλο και πιο αυστηρή στις επιλογές της και στις υπηρεσίες της προς την αγορά των ταξιδιών πολυτελείας που απευθύνεται.

Από φέτος μετατρέπεται σε ένα κλειστό Private Club, όπου δικαίωμα να μετέχουν έχουν μόνο όλο και πιο αυστηρά επιλεγμένοι εκθέτες και προσκεκλημένοι buyers, ενώ η είσοδος σε μη εκθέτες και buyers δεν επιτρέπεται.

Πάνω από 1.240 εταιρίες συμμετέχουν ως εκθέτες από 80 χώρες και 1.100 buyers από 64 χώρες έχουν προσκληθεί και φιλοξενούνται από τους οργανωτές. Τα δε προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ εκθετών και αγοραστών ξεπέρασαν τα 42.000.

Για να διασφαλιστεί η ποιότητα εκθετών και αγοραστών και κάθε χρόνο να συμμετέχουν όλο και καλύτεροι, οι οργανωτές έχουν θεσπίσει αυστηρό σύστημα αναφορών, τόσο από την πλευρά των εκθετών για την ποιότητα των αγοραστών, όσο και από την πλευρά των αγοραστών για την ποιότητα των εκθετών.

Οι οργαντωτές επίσης έχουν φροντίσει για την προσεκτικά ελεγχόμενη αύξηση της έκθεσης κατά 5% στον αριθμό των εκθετών και 10% στον αριθμό των αγοραστών, ώστε να διασφαλίζεται ο χαρακτήρας που έχει ως έκθεση τουρισμού πολυτελείας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το 98% των εκθετών το 2005 δήλωσε πως πραγματοποίησε συναντήσεις που αναμένεται ότι θα οδηγήσουν σε πωλήσεις στο εγγύς μέλλον και το 100% των buyers δήλωσε πως εκπλήρωσε τις προσδοκίες του για εύρεση νέων προμηθευτών και συνεργασιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top