Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με την υποστήριξη της Vivodi το 11ο Συνέδριο «Μεγάλα Τεχνικά Έργα»

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 December 2006, 00:00

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη συνδρομή της στην ανάπτυξη των ελληνικών τηλεπικοινωνιών, η Vivodi Telecom υποστήριξε τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου «Μεγάλα Τεχνικά Έργα – Real Estate Forum», που διοργανώθηκε<...>

πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας από τον όμιλο Εξπρές Καλοφωλιά.

Πολιτικοί,  όπως ο υφυπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, και στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα κατέθεσαν τις απόψεις τους γύρω από βασικές θεματικές ενότητες, όπως είναι η πορεία των μεγάλων συγχρηματοδοτούμενων έργων, οι  συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, η ποιότητα στα τεχνικά έργα, πόσα και τι είδους έργα real estate “αντέχει” η ελληνική αγορά, οι μεγάλες τουριστικές επενδύσεις – ανάπτυξη Γης (ξενοδοχεία, τουριστική κατοικία, γκόλφ), τα προϊόντα και οι δυνατότητες επενδύσεων σε ακίνητα και οι προοπτικές των επενδυτικών εταιριών ακίνητης περιουσίας, των real estate funds και του sale & lease back. Την έναρξη των εγρασιών του Συνεδρίου, κήρυξε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων, κ. Γεώργιος Σουφλιάς, και η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά.

Η Vivodi, μέσα από συστηματικές επενδύσεις που ξεπερνούν τα 78 εκατ. ευρώ, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου, με υπηρεσίες και προϊόντα που δημιουργούν νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top