Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileAmadeus Hellas: Εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης τα τελευταία 3 χρόνια

Amadeus Hellas: Εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης τα τελευταία 3 χρόνια

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις από το χώρο του τουρισμού και των ταξιδίων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, υιοθετούν υπηρεσίες και λύσεις της Amadeus, προκειμένου να ενισχύσουν τις επιχειρηματικέςτους […]

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις από το χώρο του τουρισμού και των ταξιδίων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, υιοθετούν υπηρεσίες και λύσεις της Amadeus, προκειμένου να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές<...>τους δραστηριότητες. Τα τελευταία τρία χρόνια η Amadeus Hellas έχει διαχειριστεί περισσότερες από 1 εκατ. κρατήσεις, ενώ έχει συνάψει συνεργασίες με περισσότερες από 130 επιχειρήσεις, στοιχεία που την καθιστούν δεύτερο μεγαλύτερο διανομέα υπηρεσιών στις συγκεκριμένες αγορές.

Το δίκτυο συνεργατών της Amadeus τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζει εντυπωσιακούς – και παράλληλα σταθερούς- ρυθμούς ανάπτυξης, με την υπογραφή δυνατών συμβολαίων συνεργασίας, όπως με τις επιχειρήσεις: Amphitrion Holidays, Griffin Marine Travel, TUI Hellas, HRC Greece, Esser Travel, Kyvernitis Travel, Memphis Travel, Monogram Travel, Ippocampos Travel, G-S Travel, Afea Travel, Irman Travel, Island Mykonos Travel, MidEast International Tours, Triena Tours & Congress. Από τα τελευταία συμβόλαια συνεργασίας της Amadeus Hellas είναι αυτά με το Travel Plan και το Aria Travel.

Σημαντικό πλεονέκτημα της Amadeus Hellas έναντι των άλλων διανομέων είναι η υπηρεσία `Amadeus Consulting`, που εισήχθη στην αγορά το 2005. Πετυχημένα συμβουλευτικά projects έχουν γίνει για το Monogram Travel και την HRG Greece, ενώ σύντομα ολοκληρώνεται και το project του G-S Travel.

Ακόμη μια σημαντική υπηρεσία της Amadeus Hellas είναι η Amadeus Agency Internet (e-Power), που δίνει λύσεις αποτελεσματικού ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και θα βοηθήσει τις ελληνικές και κυπριακές τουριστικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν την παρουσία τους στην ανταγωνιστική ηλεκτρονική αγορά.

“Οι πελάτες μας στην αγορά έχουν ταυτοποιήσει την Amadeus με την αληθινή πρωτοπόρα τεχνολογία σε Ελλάδα και Κύπρο. Πολλοί απο αυτούς αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν ως συνεργάτες τους και μέσα από το συνεχή διάλογο και τις επενδύσεις ξεχώρισαν στο επίπεδο του ανταγωνισμού. Είμαστε περήφανοι που έχουμε καταφέρει να παίζουμε κυρίαρχο ρόλο στην υπηρεσία πελατών, στη παροχή τεχνολογικών λύσεων και στο branding. Διαθέτουμε την εμπειρία και το όραμα, συνδυάζουμε σταθερότητα και καινοτομία, στοιχεία ιδαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη μας σε μια τόσο απαιτητική και δυναμική αγορά” σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της Amadeus Hellas, κ. Roberto Copello.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το μερίδιο αγοράς της Amadeus Hellas έχει αυξηθεί εντυπωσιακά στο πέρασμα του χρόνου, αφού από 7% το 1998 έχει αγγίξει το 30% το 2006, καθιστώντας τη από τους πιο δυνατούς `παίχτες` της αγοράς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024