Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΕναλλακτικός Τουρισμός: Νέο εξειδικευμένο περιοδικό

Εναλλακτικός Τουρισμός: Νέο εξειδικευμένο περιοδικό

Νέα είσοδος στον περιοδικό τύπο του τουρισμού σημειώθηκε αυτό το μήνα με την έκδοση του `Εναλλακτικού Τουρισμού`, ενός περιοδικού που έρχεται με την παρουσία του να δώσει την πρέπουσα προσοχή […]

Νέα είσοδος στον περιοδικό τύπο του τουρισμού σημειώθηκε αυτό το μήνα με την έκδοση του `Εναλλακτικού Τουρισμού`, ενός περιοδικού που έρχεται με την παρουσία του να δώσει την πρέπουσα προσοχή και στις άλλες μορφές τουρισμού, πέραν<...>του παραδοσιακού. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό, για όλα τα βαλάντια, όλες τις ηλικίες χωρίς διακρίσεις, και προσφέρει μέσα από τις σελίδες του μια πλούσια ποικιλία επιλογών σε όσους αναζητούν στις αποδράσεις τους κάτι το διαφορετικό, χωρίς να απαιτείται ιδαίτερη προετοιμασία ή καλή φυσική κατάσταση.

Ποιές είναι όμως οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού; Ο τουρισμός περιπέτειας, ο οικοτουρισμός, ο γεωτουρισμός, ο αγροτουρισμός, ο αρχαιολογικός τουρισμός, ο αθλητικός τουρισμός (πεζοπορία, ράφτινγκ, σνόουμπορντ, τζιπ 4×4, καγιάκ, κανό, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις), η περιήγηση στα εθνικά πάρκα, η γνωριμία με τα μουσεία κάθε περιοχής της Ελλάδας, η επίσκεψη στα κάστρα, η διαμονή σε
παραδοσιακά ξενοδοχεία και ξενώνες, ο θρησκευτικός και ιαματικός τουρισμός, η θαλασσοθεραπεία-spa, η γευστική επαφή με τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες κάθε τόπου και τα βιολογικά προϊόντα, οι δρόμοι του κρασιού, ο συνεδριακός τουρισμός, τα θεματικά πάρκα και πολλά ακόμη που δίνουν τη δυνατότητα απόδρασης και εκτόνωσης.

Στόχος του περιοδικού είναι η προβολή των ποικίλων δραστηριοτήτων στη φύση και η δυνατότητα συνδυασμού τους, την επίτευξη του οποίου εγγυώνται στελέχη του περιοδικού, όπως ο κ. Βασίλης Μαλισιόβας (Σύμβουλος Έκδοσης), που με την πολύχρονη εμπειρία του στο τουριστικό ρεπορτάζ μπορεί να παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό την πλήρη εικόνα των προσφερόμενων επιλογών για εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η έκδοση είναι διμηνιαία, αν και στόχος είναι με τη συμμετοχή του κοινού να καταστεί μελλοντικά μηνιαία, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο εναλλακτικός τουρισμός ήδη έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη και με γοργά βήματα προχωράει και στον τόπο μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024