Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν Lufthansa και Turkish Airlines

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Δεκέμβριος 2006, 00:00

Τα πλεονεκτήματα μιας νέας συνεργασίας θα απολαμβάνουν από το καλοκαίρι του 2007 οι επιβάτες των εταιριών Lufthansa και Turkish Airlines, έπειτα από τη συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψαν στελέχη τους, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση<...>

ένταξης της δεύτερης στην Star Alliance. Η σχετική συμφωνία υπεγράφη χτες στην Κωνσταντινούπολη από τον Chairman και CEO της Lufthansa, κ. Wolfgang Mayrhuber και τον Chairman της Turkish Airlines, κ. Candan Karlitekin.

Πιο συγκεκριμένα, από την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 25 Μαρτίου, οι δύο εταιρίες θα εκτελούν επιλεγμένες πτήσεις μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας με χρήση κοινών κωδικών, έχοντας εναρμονίσει πλήρως τα πτητικά τους προγράμματα. Έτσι, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν περισσότερες συνδέσεις, έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε περισσότερους προορισμούς.

Στο φετινό χειμερινό της πρόγραμμα η Lufthansa προσφέρει πτήσεις σε 183 προορισμούς σε 78 χώρες, ενώ μαζί με τις άλλες αεροπορικές εταιρίες - μέλη της Star Alliance παρέχει συνδέσεις σε 841 προορισμούς σε 157 χώρες. Με τη νέα συνεργασία, οι επιβάτες της Lufthansa περιλαμβάνουν στις επιλογές τους ακόμη 27 προορισμούς σε Τουρκία και Μέση Ανατολή, ενώ επιβάτες της Turkish Airlines αποκτούν περισσότερες επιλογές σε πτήσεις από την Τουρκία προς τη Δυτική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top