Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

Ημερίδα για τα οργανωμένα ταξίδια και τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών εταιριών

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Δεκέμβριος 2006, 00:00

Τη συμμετοχή του σε ημερίδα που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου (Ε.Κ.Κ.Κ) την επόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία με θέμα τα «Δικαιώματα επιβατών που ταξιδεύουν αεροπορικώς - Οργανωμένα ταξίδια» ανακοίνωσε χτες ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA)...

Τη συμμετοχή του σε ημερίδα που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου (Ε.Κ.Κ.Κ) την επόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία με θέμα τα «Δικαιώματα επιβατών που ταξιδεύουν αεροπορικώς - Οργανωμένα ταξίδια» ανακοίνωσε<...>

χτες ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), συνεχίζοντας τη προσπάθειας του ενημέρωσης τόσων των επαγγελματιών, όσο και των καταναλωτών.

Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή του ACTA, κ. Θάσο Κατσουρίδη, ο Σύνδεσμος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Κέντρου, τόσο με την συμμετοχή μελών του (κυρίως των διοργανωτών ταξιδιών) όσο και με την παρουσίαση του θέματος με τίτλο «Οργανωμένα Ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό».  Ο κ. Κατσουρίδης στη συγκεκριμένη ημερίδα θα αναλύσει επίσης τις πρόνοιες της κυπριακής νομοθεσίας για τα Οργανωμένα Ταξίδια, η οποία είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Οδηγία. Παράλληλα, θα μιλήσει για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τόσο των διοργανωτών ταξιδιών, όσο και των καταναλωτών και θα αναφερθεί στις εξελίξεις που σημειώνονται στην Ευρώπη, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Μιχαηλίδης, και θα μιλήσουν επίσης η διευθύντρια του Κέντρου Δρ. Φρόσω Χατζηλουκά, η Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών στην Κύπρο, κυρία Μαριάννα Τροκούδη, και ο διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Δρ. Λεωνίδας Λεωνίδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top