Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗμερίδα για τα οργανωμένα ταξίδια και τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών εταιριών
Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

Ημερίδα για τα οργανωμένα ταξίδια και τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών εταιριών

Τη συμμετοχή του σε ημερίδα που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου (Ε.Κ.Κ.Κ) την επόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία με θέμα τα «Δικαιώματα επιβατών που ταξιδεύουν αεροπορικώς – Οργανωμένα ταξίδια» ανακοίνωσε χτες ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA)…

Τη συμμετοχή του σε ημερίδα που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου (Ε.Κ.Κ.Κ) την επόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία με θέμα τα «Δικαιώματα επιβατών που ταξιδεύουν αεροπορικώς – Οργανωμένα ταξίδια» ανακοίνωσε<...>χτες ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), συνεχίζοντας τη προσπάθειας του ενημέρωσης τόσων των επαγγελματιών, όσο και των καταναλωτών.

Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή του ACTA, κ. Θάσο Κατσουρίδη, ο Σύνδεσμος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Κέντρου, τόσο με την συμμετοχή μελών του (κυρίως των διοργανωτών ταξιδιών) όσο και με την παρουσίαση του θέματος με τίτλο «Οργανωμένα Ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό». Ο κ. Κατσουρίδης στη συγκεκριμένη ημερίδα θα αναλύσει επίσης τις πρόνοιες της κυπριακής νομοθεσίας για τα Οργανωμένα Ταξίδια, η οποία είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Οδηγία. Παράλληλα, θα μιλήσει για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τόσο των διοργανωτών ταξιδιών, όσο και των καταναλωτών και θα αναφερθεί στις εξελίξεις που σημειώνονται στην Ευρώπη, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Μιχαηλίδης, και θα μιλήσουν επίσης η διευθύντρια του Κέντρου Δρ. Φρόσω Χατζηλουκά, η Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών στην Κύπρο, κυρία Μαριάννα Τροκούδη, και ο διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Δρ. Λεωνίδας Λεωνίδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024