Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧριστουγεννιάτικο σκηνικό από σήμερα στην Αθήνα

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό από σήμερα στην Αθήνα

Τα γιορτινά της φοράει σήμερα η Αθήνα, καλωσορίζοντας πολίτες και τουρίστες σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με πλούσιες εικόνες και μελωδίες, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στις ψυχές μικρών και μεγάλων. […]

Τα γιορτινά της φοράει σήμερα η Αθήνα, καλωσορίζοντας πολίτες και τουρίστες σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με πλούσιες εικόνες και μελωδίες, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στις ψυχές μικρών και μεγάλων. Στις 18:30 ο δήμαρχος<...>Αθηναίων, κ. Θεόδωρος Μπεχράκης, ανάβει τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Συντάγματος και η πλατεία μεταμορφώνεται σε μια `Πόλη Παιχνιδιού`, διατηρώντας το `γλυκό` της χαρακτήρα.

Φέτος όμως, εκτός από τα `γλυκά` σπιτάκια θα φιλοξενηθούν η `γειτονιά του Αϊ Βασίλη` και το εργαστήρι του για ατέλειωτο παιχνίδι με τους παραμυθένιους ήρωες και τα μικρά ξωτικά του. Μικρά `κουκλίστικα` ζαχαροπλαστεία σε μια γειτονιά ανανεωμένη, που ξέρει όμως να κρατά τις παραδόσεις και το μεγάλο καρουσέλ – αντίκα για μικρά και …μεγάλα παιδιά.

Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, και ώρα 13:00 εγκαινιάζεται «Η Γειτονιά των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά, όπου όλοι μπορούν να γράψουν και να στείλουν τις ευχές τους, το βράδυ να ακούσουν μουσικά συγκροτήματα από όλο τον κόσμο και βέβαια ένα όμορφο καρουσέλ περιμένει τους μικρούς Αθηναίους.

Στο Σύνταγμα, στην πλατεία Κοτζιά, στο Ζάππειο, αλλά και στην Κυψέλη, στο Παγκράτι, στο Θησείο και στους Αμπελοκήπους έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις, που θα μεταφέρουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024