Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό από σήμερα στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Δεκέμβριος 2006, 00:00

Τα γιορτινά της φοράει σήμερα η Αθήνα, καλωσορίζοντας πολίτες και τουρίστες σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με πλούσιες εικόνες και μελωδίες, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στις ψυχές μικρών και μεγάλων. Στις 18:30 ο δήμαρχος<...>

Αθηναίων, κ. Θεόδωρος Μπεχράκης, ανάβει τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Συντάγματος και η πλατεία μεταμορφώνεται σε μια `Πόλη Παιχνιδιού`, διατηρώντας το `γλυκό` της χαρακτήρα.

Φέτος όμως, εκτός από τα `γλυκά` σπιτάκια θα φιλοξενηθούν η `γειτονιά του Αϊ Βασίλη` και το εργαστήρι του για ατέλειωτο παιχνίδι με τους παραμυθένιους ήρωες και τα μικρά ξωτικά του. Μικρά `κουκλίστικα` ζαχαροπλαστεία σε μια γειτονιά ανανεωμένη, που ξέρει όμως να κρατά τις παραδόσεις και το μεγάλο καρουσέλ – αντίκα για μικρά και …μεγάλα παιδιά.

Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, και ώρα 13:00 εγκαινιάζεται «Η Γειτονιά των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά, όπου όλοι μπορούν να γράψουν και να στείλουν τις ευχές τους, το βράδυ να ακούσουν μουσικά συγκροτήματα από όλο τον κόσμο και βέβαια ένα όμορφο καρουσέλ περιμένει τους μικρούς Αθηναίους.

Στο Σύνταγμα, στην πλατεία Κοτζιά, στο Ζάππειο, αλλά και στην Κυψέλη, στο Παγκράτι, στο Θησείο και στους Αμπελοκήπους έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις, που θα μεταφέρουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top