Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βράβευση της Aegean Airlines από την ERA

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Οκτώβριος 2000, 00:00

Η ελληνική αεροπορική εταιρία Aegean Airlines<.> είναι η νικήτρια εταιρία του χάλκινου μεταλλίου για<...> την χρονιά 2000-2001 του διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο η ERA<.>

, European Regions Airline Association.

Η αεροπορική εταιρία Skyways που έχει έδρα την Σουηδία ήταν η νικήτρια του χρυσού βραβείου, και η Eurowings με έδρα την Γερμανία ήταν η νικήτρια του αργυρού.

Η απονομή έγινε πρόσφατα στο Interlaken της Ελβετίας κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ERA. Το βραβείο της Aegean Airlines παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ελβετικής Ομοσπονδίας κ. Adolf Ogi ο κ. Αντώνης Συμιγδαλάς επιχειρησιακός διευθυντής της Aegean σε ειδική τελετή που έγινε για τον εορτασμό των 20 χρόνων της ERA.

Η Aegean αν και δραστηριοποιείται μόνο 16 μήνες στο χώρο των τακτικών αερογραμμών κέρδισε αυτή την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση από τον ERA που εκπροσωπεί 83 αεροπορικές εταιρίες, 43 αεροδρόμια και άλλες 110 εταιρίες που ασχολούνται με τις αερομεταφορές στην Ευρώπη.

Τα κριτήρια για το βραβείο είναι οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, η ικανοποίηση του επιβατικού κοινού, η πληρότητα και η ακρίβεια των πτήσεων, η διάρθρωση του στόλου και η ανάπτυξη του δικτύου της, η εμπορική καινοτομία και η εταιρική στρατηγική, καθώς και η χρηματοοικονομική της ανάπτυξη.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από οκτώ ανεξάρτητους δημοσιογράφους από την Αγγλία, το Βέλγιο, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Σουηδία, και την Φινλανδία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top