Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Διαθέσιμα ακόμη δωμάτια στο Πήλιο για τις γιορτές

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Δεκέμβριος 2006, 00:00

Τη διαθεσιμότητα δωματιών στο Πήλιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και μάλιστα με άκρως ελκυστικές τιμές υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, γεγονός που εξηγείται από τη δυναμικότητα των 6.000 κλινών<...>

που χαρακτηρίζει την περιοχή το χειμώνα και άλλων 2.000 κλινών σε βοηθητικά καταλύματα που διατίθενται το καλοκαίρι και μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους όσους σχεδιάζουν να επισκεφτούν τη περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην πόλη του Βόλου υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων για όλη την γιορτινή περίοδο και το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου. Επί του παρόντος, στο Ανατολικό Πήλιο η διαθεσιμότητα είναι της τάξης του 65% για τις μέρες των εορτών, ενώ στο Δυτικό Πήλιο αγγίζει το 80%. Στον ορεινό όγκο του Κεντρικού Πηλίου οι κρατήσεις των δωματίων έχουν φτάσει στο 90%

Στους παραθαλάσσιους τουριστικούς προορισμούς του Πηλίου, η κίνηση θα είναι ελαφρώς αυξημένη την ίδια χρονική περίοδο με ένα ποσοστό πληρότητας της τάξης του 30%. Τα καταλύματα που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, όπως τονίζει η Ένωση, πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για διαμονή το χειμώνα και είναι πανέτοιμα ώστε να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες της περιοχής κατά την εορταστική περίοδο. `Αλλωστε, λόγω της χωροταξικής τοποθέτησης των χωριών του Πηλίου, τα παραθαλάσσια χωριά είναι σε πολύ μικρή απόσταση από τα χειμερινά, κι έτσι η μετάβαση από τη θάλασσα στο βουνό κι αντίστροφα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Στα ξενοδοχειακά καταλύματα των ορεινών περιοχών του Πηλίου και σε εκείνα της πόλης του Βόλου, οι πληρότητες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι σε υψηλά επίπεδα, αγγίζοντας το 90%, ενώ αυξημένη αναμένεται η προσέλευση επισκεπτών στη Μαγνησία και τα Φώτα. Για αυτό όσοι προγραμματίζουν επισκέψεις στην περιοχή καλό θα ήταν να πραγματοποιήσουν σύντομα τις κρατήσεις τους, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα την τελευταία στιγμή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top