Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ τουριστική Πιερία… στην Βαρσοβία

Η τουριστική Πιερία… στην Βαρσοβία

Μια πολύ καλή παρουσία έκανε η τουριστική Πιερία στη Διεθνή Έκθεση της Βαρσοβίας, όπου η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του νομού, ΝΕΤΠ, συμμετείχε από κοινού, για πρώτη φορά, με την […]

Μια πολύ καλή παρουσία έκανε η τουριστική Πιερία<.> στη Διεθνή Έκθεση της Βαρσοβίας, όπου<...> η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του νομού, ΝΕΤΠ, συμμετείχε από κοινού, για πρώτη φορά, με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 28–30 Σεπτεμβρίου στην πολωνική πρωτεύουσα, συμμετείχαν φέτος πάνω από 500 εκθέτες από διάφορες χώρες, σε 250 περίπου περίπτερα.

Το περίπτερο της Πιερίας, επισκέφθηκε και η πρόξενος της Ελλάδας στην Πολωνία κ. Άννα Φάρρου, ο υπεύθυνος τύπου της πρεσβείας κ. Λ. Γασπαράτος και ο εμπορικός ακόλουθος της πρεσβείας κ. Α. Καραϊσκάκης.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως 5.000 έντυπα του νομού, μοιράστηκαν στους χιλιάδες επισκέπτες, ενώ οι πράκτορες τουριστικών γραφείων της Πιερίας που συμμετείχαν στην έκθεση έμειναν ικανοποιημένοι από τις επαφές τους με συναδέλφους τους από την Πολωνία και άλλες χώρες.

Η παρουσία πολλών χωρών στην Διεθνή Έκθεση της Βαρσοβίας, που οργανώνεται φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά, έδειξε πως η πολωνική τουριστική αγορά έχει τεράστιες δυνατότητες και η Πιερία μετά την επιτυχημένη και φέτος παρουσία της, προσδοκά πλέον ένα σημαντικό μερίδιο.

Την ΝΕΤΠ εκπροσώπησαν στην Έκθεση η νομαρχιακή σύμβουλος κ. Α. Καραφυλλίδου–Μαυρομάτη και ο προϊστάμενος του Γραφείου Τουρισμού την Νομαρχίας κ. Α. Μποβολής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024