Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η τουριστική Πιερία… στην Βαρσοβία

Θάνος Ξυδόπουλος - 04 Οκτώβριος 2000, 00:00

Μια πολύ καλή παρουσία έκανε η τουριστική Πιερία<.> στη Διεθνή Έκθεση της Βαρσοβίας, όπου<...>

η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του νομού, ΝΕΤΠ, συμμετείχε από κοινού, για πρώτη φορά, με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 28–30 Σεπτεμβρίου στην πολωνική πρωτεύουσα, συμμετείχαν φέτος πάνω από 500 εκθέτες από διάφορες χώρες, σε 250 περίπου περίπτερα.

Το περίπτερο της Πιερίας, επισκέφθηκε και η πρόξενος της Ελλάδας στην Πολωνία κ. Άννα Φάρρου, ο υπεύθυνος τύπου της πρεσβείας κ. Λ. Γασπαράτος και ο εμπορικός ακόλουθος της πρεσβείας κ. Α. Καραϊσκάκης.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως 5.000 έντυπα του νομού, μοιράστηκαν στους χιλιάδες επισκέπτες, ενώ οι πράκτορες τουριστικών γραφείων της Πιερίας που συμμετείχαν στην έκθεση έμειναν ικανοποιημένοι από τις επαφές τους με συναδέλφους τους από την Πολωνία και άλλες χώρες.

Η παρουσία πολλών χωρών στην Διεθνή Έκθεση της Βαρσοβίας, που οργανώνεται φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά, έδειξε πως η πολωνική τουριστική αγορά έχει τεράστιες δυνατότητες και η Πιερία μετά την επιτυχημένη και φέτος παρουσία της, προσδοκά πλέον ένα σημαντικό μερίδιο.

Την ΝΕΤΠ εκπροσώπησαν στην Έκθεση η νομαρχιακή σύμβουλος κ. Α. Καραφυλλίδου–Μαυρομάτη και ο προϊστάμενος του Γραφείου Τουρισμού την Νομαρχίας κ. Α. Μποβολής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top