Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Θυσία εργαζομένων της Turkish Airlines σοκάρει την κοινή γνώμη

Δώρα Σγάρτσου - 15 Δεκέμβριος 2006, 00:00

Σε μια πρωτοφανή πράξη, που σόκαρε την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία και βεβαίως την κοινή γνώμη προχώρησαν χτες τεχνικοί εργαζόμενοι των Τουρκικών Αερογραμμών (Turkish Airlines) στο αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης, στην<...>

προσπάθεια τους να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για την επιστροφή των τελευταίων 11 αεροσκαφών, τύπου Avro RJ 100, στον βρετανό προμηθευτή τους έπειτα από αλλεπάλληλα προβλήματα λειτουργίας που εμφάνιζαν.

Συγκεκριμένα, φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου σε αρκετά τουρκικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης απεικονίζουν μια καμήλα να βρίσκεται σκεπασμένη στο έδαφος του διεθνούς αεροδρομίου και εργαζόμενους της εταιρίας να κρατούν κομμάτια κρέας στα χέρια τους, έπειτα από την ολοκλήρωση της θυσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρέας της άτυχης καμήλας, 700 κιλών, μοιράστηκε στους εργαζομένους του αεροδρομίου.

Η αεροπορική εταιρία από την πλευρά της σημειώνει ότι δεν έχει ενημερωθεί για τους σκοπούς των εργαζομένων και αμέσως έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διευθυντή της υπηρεσίας, έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες για το συμβάν.

Σημειώνεται τέλος πως η Τουρκία, κατόπιν πιέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει θεσπίσει την επιβολή προστίμων για σφαγές ζώων σε δημόσιους χώρους και το συγκεκριμένο περιστατικό με την καμήλα θεωρείται αξιόποινο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top