Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας και για τον τουρισμό μεταξύ Ελλάδας-Ιορδανίας
4η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας και για τον τουρισμό μεταξύ Ελλάδας-Ιορδανίας

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας σε καίριους τομείς της κυβερνητικής και της επιχειρηματικής πολιτικής των χωρών Ελλάδας – Ιορδανίας, περιελάμβανε η επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, στο Αμμάν της Ιορδανίας,για […]

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας σε καίριους τομείς της κυβερνητικής και της επιχειρηματικής πολιτικής των χωρών Ελλάδας – Ιορδανίας, περιελάμβανε η επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, στο Αμμάν της Ιορδανίας,<...>για τις εργασίες της 4ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής, που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου.

Οι συμφωνίες που υπεγράφησαν αφορούν τομείς, όπως του τουρισμού, των κατασκευών, της ενέργειας και των εναλλακτικών πηγών της, της γεωργίας, όπως επίσης και της έρευνας – τεχνολογίας, με απώτερο στόχο τη δημιουργία συμπράξεων και την προσέλκυση επενδύσεων προς όφελος και των δύο μερών.

Τον υφυπουργό συνόδευαν στο Αμμάν περισσότεροι από 40 εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων, όπως και εκπρόσωποι των ΣΕΒ, ΣΕΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΛΟΤ, ΟΠΕ και ΚΑΠΕ, που υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας με τους αντίστοιχους φορείς της Ιορδανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024