Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαGA FERRIES: όλα τα πλοία θα προσαρμοσθούν στις διατάξεις EUROSOLAS

GA FERRIES: όλα τα πλοία θα προσαρμοσθούν στις διατάξεις EUROSOLAS

Με ανακοίνωση της η εταιρία GA Ferries δηλώνει ότι τρία από τα επτά πλοία της είναι ήδη προσαρμοσμένα στις διατάξεις της Eurosolas και εκτελούν κανονικά τα δρομολόγιά τους, ενώ το […]

Με ανακοίνωση της η εταιρία GA Ferries<.> δηλώνει ότι τρία από τα επτά πλοία της είναι ήδη προσαρμοσμένα στις διατάξεις<...> της Eurosolas και εκτελούν κανονικά τα δρομολόγιά τους, ενώ το ταχύπλοο νέας τεχνολογίας Jeffery1, είναι προσαρμοσμένο στο νέο κώδικα Ταχυπλόων Σκαφών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κοινοπραξίας.

Ειδικότερα, τα πλοία της κοινοπραξίας που είναι ήδη προσαρμοσμένα στις διατάξεις της Eurosolas, είναι το ‘Μιλένα’, ‘Μαρίνα’, και το ‘Ρομίλντα’.

Αυτά αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση της κοινοπραξίας, σε απάντηση της απόφασης του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Χρήστου Παπουτσή, για την άμεση εφαρμογή της Eurosolas στα πλοία της ακτοπλοΐας.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα υπόλοιπα τρία πλοία της κοινοπραξίας, είχαν διακόψει τους πλόες τους. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησή τους, είχαν διακόψει τα δρομολόγιά τους, το ‘Δημητρούλα’ από τις 6 Σεπτεμβρίου, το ‘Νταλιάνα’, από τις 26 Σεπτεμβρίου και το ‘Ροδάνθη’, από τη 1η Οκτωβρίου.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες προσαρμογής των εν λόγω πλοίων, στο πλαίσιο της Eurosolas, αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ετήσιας επιθεώρησής τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024