Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

GA FERRIES: όλα τα πλοία θα προσαρμοσθούν στις διατάξεις EUROSOLAS

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Οκτώβριος 2000, 00:00

Με ανακοίνωση της η εταιρία GA Ferries<.> δηλώνει ότι τρία από τα επτά πλοία της είναι ήδη προσαρμοσμένα στις διατάξεις<...>

της Eurosolas και εκτελούν κανονικά τα δρομολόγιά τους, ενώ το ταχύπλοο νέας τεχνολογίας Jeffery1, είναι προσαρμοσμένο στο νέο κώδικα Ταχυπλόων Σκαφών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κοινοπραξίας.

Ειδικότερα, τα πλοία της κοινοπραξίας που είναι ήδη προσαρμοσμένα στις διατάξεις της Eurosolas, είναι το ‘Μιλένα’, ‘Μαρίνα’, και το ‘Ρομίλντα’.

Αυτά αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση της κοινοπραξίας, σε απάντηση της απόφασης του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Χρήστου Παπουτσή, για την άμεση εφαρμογή της Eurosolas στα πλοία της ακτοπλοΐας.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα υπόλοιπα τρία πλοία της κοινοπραξίας, είχαν διακόψει τους πλόες τους. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησή τους, είχαν διακόψει τα δρομολόγιά τους, το ‘Δημητρούλα’ από τις 6 Σεπτεμβρίου, το ‘Νταλιάνα’, από τις 26 Σεπτεμβρίου και το ‘Ροδάνθη’, από τη 1η Οκτωβρίου.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες προσαρμογής των εν λόγω πλοίων, στο πλαίσιο της Eurosolas, αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ετήσιας επιθεώρησής τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top