Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κινδυνεύει ο τουρισμός στην Άγια Νάπα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Οκτώβριος 2000, 00:00

Ο Argo Holίdays<.>, εξειδικευμένος Άγγλος Tour Operator για Ελλάδα και Κύπρο, πιέζει τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ)<...> και τους ανταγωνιστές του να βάλουν όρια στην ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των Βρετανών τουριστών στην Αγία Νάπα<.>

.

Ο προορισμός αυτός προσφέρεται καθαρά για οικογένειες και η αποστολή μεγάλου αριθμού νεαρών τουριστών με σκοπό την έντονη νυχτερινή ζωή με πολύ ποτό, έχει ως αποτέλεσμα την αλλοτρίωση της παράδοσης της Αγίας Νάπας.

Ο

Argo<.>

στη συνάντηση που πρότεινε με τον ΚΟΤ, θα προτείνει τρόπους που θα αποτρέπουν τους νέους να κάνουν χρήση των τουριστικών υπηρεσιών με πρωταρχικό τους σκοπό τη μέθη και το υπερβολικό σεξ.

'Κανείς δεν είπε πως δεν πρέπει ο κόσμος να περνάει καλά, μα πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια, και στην Αγία Νάπα σχεδόν έχουν ξεπεραστεί. Eίναι άμεση ανάγκη αυτό να σταματήσει, αλλιώς όλοι θα υποφέρουμε' δήλωσε η διευθύνων σύμβουλος Mathilde Robert.

Μια αντιπρόσωπος του Αrgo από την Κύπρο έγραψε στο κεντρικό γραφείο του Λονδίνου πως η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και πως την ανησυχεί η υπάρχουσα αρνητική φύση των πελατών. Επίσης, κατηγόρησε τον ΚΟΤ για στρουθοκαμηλισμό.

Ο εμπορικός διευθυντής του Argo είπε πως η ζημιά στην αγορά θα είναι ακόμη μεγαλύτερη το επόμενο καλοκαίρι και γι' αυτό πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθούν του θέματος. Διότι αν και η Αγία Νάπα είναι πολύ δημοφιλής, είναι θέμα χρόνου να στιγματιστεί. Κι αν αυτό συμβεί, τότε θα χαθούν όλα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top