Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜικροί και μεγάλοι στη “Γειτονιά των Ευχών”

Μικροί και μεγάλοι στη “Γειτονιά των Ευχών”

Κοσμοσυρροή παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στη γιορτινή Αθήνα, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, που περιλαμβάνουνπλούσιο θέαμα και μοναδικές μελωδίες. […]

Κοσμοσυρροή παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στη γιορτινή Αθήνα, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, που περιλαμβάνουν<...>πλούσιο θέαμα και μοναδικές μελωδίες.

Το Σάββατο, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Θεόδωρος Μπεχράκης, εγκαινίασε στη πλατεία Κοτζιά τη `Γειτονιά των Ευχών` και το `Εργαστήρι των Ευχών`, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες κάρτες, να πάρουν ένα ειδικά τυπωμένο γιορτινό γραμματόσημο και να στείλουν τις ευχές τους μέσω του `Ταχυδρομείου των Ευχών`.

Παράλληλα, στην πλατεία Κοτζιά επέστρεψε και η αγορά με τα ξύλινα σπιτάκια, όπου πολίτες και επισκέπτες της Αθήνας μπορούν να βρουν νόστιμές λιχουδιές και καλό κρασί για το γιορτινό τραπέζι. Ακόμη, στη πλατεία στήθηκε και ένα καινούργιο `baby carrousel` για τα παιδιά, ενώ η μικρή μουσική σκηνή, που βρίσκεται μπροστά από το πράσινο δέντρο, ύψους 11 μέτρων, φιλοξενεί κάθε βράδυ συγκροτήματα για όλα τα μουσικά γούστα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024