Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑπόρριψη της αυθαίρετης πρότασης συγχώνευσης της US Airways από την Delta Air Lines

Απόρριψη της αυθαίρετης πρότασης συγχώνευσης της US Airways από την Delta Air Lines

H Delta Air Lines, Inc. ανακοίνωσε χτες ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατέληξε ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι οι πιστωτές της Delta Air Lines, καθώς και οι υπόλοιποι μέτοχοι επωφελούνται […]

H Delta Air Lines, Inc. ανακοίνωσε χτες ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατέληξε ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι οι πιστωτές της Delta Air Lines, καθώς και οι υπόλοιποι μέτοχοι επωφελούνται περισσότερο μέσω της συνέχισης<...>της Aνεξάρτητης Στρατηγικής Aνασχηματισμού που εφαρμόζει η εταιρία, απορρίπτωντας την αυθαίρετη πρόταση συγχώνευσης που υπέβαλε η US Airways στις 15 Nοεμβρίου 2006. H Delta κατέθεσε επίσης χτες στο Δικαστήριο Πτωχεύσεων των HΠA συγκεκριμένα νομικά έγγραφα που αφορούν στο θέμα αυτό. H Delta σκοπεύει να ανακάμψει από το καθεστώς του Kεφαλαίου 11 την άνοιξη του 2007.

Ως αποτέλεσμα των εν εξελίξει αναδιαρθρωτικών πρωτοβουλιών, η Delta έχει ενισχύσει σημαντικά την οικονομική της κατάσταση. Σήμερα, εξυπηρετεί περισσότερους προορισμούς από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα, καθώς μαζί με τις συνέταιρες εταιρίες της Delta Connection εκτελούν δρομολόγια σε περισσότερα από 300 αεροδρόμια παγκοσμίως. H Delta θα συνεχίσει τη διεθνή της επέκταση μέσα στο 2007.

O κ. Jerry Grinstein, Chief Executive Officer της Delta, δήλωσε σχετικά τα ακόλουθα: “H εξέλιξή μας τα τελευταία χρόνια πιστοποιεί τη δύναμη του προϊόντος της Delta και την αποφασιστικότητα των 45.000 υπαλλήλων που μεταμορφώνουν αυτή την εταιρία μέσα από σκληρή προσπάθεια. H Delta βρίσκεται σε καλό δρόμο ως προς τη διαδικασία πλήρους ανασυγκρότησης, εφαρμόζοντας αλλαγές που έχουν οδηγήσει σε μεγάλη βελτίωση των επιδόσεών της. Tα σχέδιά μας, για μια εκ θεμελίων νέα και διαφορετική αεροπορική εταιρία αποδίδουν και δημιουργούν μια σταθερή αξία. Θα αναγεννηθούμε ως μια ολοκληρωτικά νέα Delta, που θα είναι ισχυρός παγκόσμιος αερομεταφορέας με γερά θεμέλια για επικερδή ανάπτυξη σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024