Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Emirates και lastminute.com

Συνεργασία Emirates και lastminute.com

Συνεργασία με την εταιρία lastminute.com, τον μεγαλύτερο `μεσίτη` ξενοδοχείων στη Βρετανία, ανακοίνωσε χτες η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό τη δυνατότηταπρόσβασης σε περισσότερα από 100.000 ξενοδοχεία (3 […]

Συνεργασία με την εταιρία lastminute.com, τον μεγαλύτερο `μεσίτη` ξενοδοχείων στη Βρετανία, ανακοίνωσε χτες η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα<...>πρόσβασης σε περισσότερα από 100.000 ξενοδοχεία (3 – 5 αστέρων) σε 59 χώρες, μέσω της ιστοσελίδας της.

Οι επιλογές των ξενοδοχείων θα προβάλλονται στην ιστοσελίδα emirates.com, στην κατηγορία «Κράτηση Ξενοδοχείου» («Book a Hotel») και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες εύρεσης ξενοδοχείου των πελατών σε 59 διεθνείς αγορές, όπου και δραστηριοποιείται η Emirates.

Η υπηρεσία, με αρχική ισχύ 18 μηνών, θα προσφέρει στους πελάτες της Emirates την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια πλούσια ποικιλία πολυτελών, παραθεριστικών και μοντέρνων ξενοδοχείων. Σε πρώτο στάδιο, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και οι πελάτες θα μπορούν να πληρώνουν για τη διαμονή τους σε λίρες, δολάρια και ευρώ.

Ο κ. Ghaith Al Ghaith, Executive Vice President Commercial Operations Worldwide της Emirates, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την lastminute.com η οποία θα παρέχει στους πελάτες μας πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Η συμφωνία αυτή επιτρέπει στην Emirates να προσφέρει ένα βελτιωμένο διαδικτυακό προϊόν και ενδυναμώνει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε το καλύτερο δυνατόν σε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα υποδεχτούν με χαρά τη νέα αυτή υπηρεσία».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024