Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εγκαταλείπουν τις μεγαλουπόλεις οι πρώτοι αδειούχοι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Δεκέμβριος 2006, 00:00

Μέρα με τη μέρα όλο και πιο άδειες φαντάζουν οι μεγαλουπόλεις της χώρας, καθώς ήδη οι πρώτοι αδειούχοι επέλεξαν να τις αφήσουν πίσω και να επισκεφτούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς<...>

είτε τον τόπο καταγωγής τους, είτε κάποιο τουριστικό θέρετρο τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότεροι από 250.000 συμπατριώτες μας έχουν κανονίσει αποδράσεις σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ή σε κάποιο εξωτικό νησί για τις ιδιαίτερες αυτές μέρες.

Οι πρώτοι ταξιδιώτες έκαναν ήδη την εμφάνιση τους στα εθνικά οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, ενώ αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση επιβατών και στα αεροδρόμια της χώρας. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο Αθηνών `Ελ. Βενιζέλος` για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει της αυξημένης ζήτησης έχει προγραμματισθεί η εκτέλεση 300 έκτακτων πτήσεων από τις 22 έως και τις 28 Δεκεμβρίου, ενώ έκτακτες πτήσεις σχεδιάζονται και για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Χαμηλές θερμοκρασίες με ηλιοφάνεια θα είναι, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ χωρίς χιόνια εκτιμάται πως θα μείνουν φέτος πολλά χιονοδρομικά θέρετρα της Ευρώπης, εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και το λιώσιμο των πάγων στο Β. Ωκεανό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top