Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕυρωπαϊκές συμμετοχές στο τουριστικό φόρουμ “Bulgaria – Dream Area”

Ευρωπαϊκές συμμετοχές στο τουριστικό φόρουμ “Bulgaria – Dream Area”

Υπουργοί Τουρισμού από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Ελλάδα, το FYROM, τη Ρουμανία, την Σερβία, την Σλοβενία, την Τουρκία, το Μαυροβούνιο, τη Κροατία και την Ουκρανία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο 6ο […]

Υπουργοί Τουρισμού από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Ελλάδα, το FYROM, τη Ρουμανία, την Σερβία, την Σλοβενία, την Τουρκία, το Μαυροβούνιο, τη Κροατία και την Ουκρανία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο 6ο τουριστικό φόρουμ `Bulgaria – Dream Area`, που<...>θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Ιανουαρίου στη Βουλγαρία με θέμα `Ραντεβού με την Ευρωπαϊκή Ένωση`.

Στόχος του συνεδρίου, το οποίο οργανώθηκε από τις βουλγαρικές τουριστικές αρχές, είναι η εξέταση των προκλήσεων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσει η τουριστική βιομηχανία της χώρας, κατόπιν ένταξης της από 1-1-2007 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθιστώντας το συγκεκριμένο συνέδριο ουσιαστική πλατφόρμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για θέματα που σχετίζονται άμεσα με τον τουρισμό και αφορούν τις υποδομές, το real estate, το internet, αλλά και το marketing.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή τη χρονιά θα έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ για ακόμη μια φορά τη Βουλγαρία, ώστε να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας. Είμαι σίγουρος ότι η Βουλγαρία έχει σπουδαίες προοπτικές και το συνέδριο θα το αποδείξει” δήλωσε ο πρώην Κυβερνήτης της Νεβάδα, κ. Bob Miller, συνδιοργανωτής του συνεδρίου και χρόνια φίλος της Βουλγαρίας.

Σημειώνεται τέλος πως στο συνέδριο θα συμμετάσχουν πρόσωπα υψηλού ακαδημαϊκού και επαγγελματικού επιπέδου, όπως λέκτορες, υπουργοί, δήμαρχοι και ειδικοί του τουριστικού χώρου, ενώ μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Γιάννης Πατέλλης, αλλά και ο ειδικός σε θέματα οικονομικά κ. Juan Manuel Revuelta Perez.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024