Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εξειδικευμένα σεμινάρια περιβαλλοντικής διαχείρισης στον τουρισμό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Οκτώβριος 2000, 00:00

Η μη κερδοσκοπική εταιρία `Ελλάδα Καθαρή<.>`, σε συνεργασία με την εταιρία `Travel Media Applications`, που εκδίδει το TravelDailyNews διοργανώνει στο ξενοδοχείο<...>

Novotel Αθηνών δύο σεμινάρια με θέμα `Eco-Marketing`, και `Green Management and Cost Saving in F/B` από την Πέμπτη 19 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2000 και από την Πέμπτη 7 έως και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2000 αντίστοιχα.

Στο πρώτο σεμινάριο `ECO-MARKETING` επικεφαλής των εισηγητών θα είναι κ. Georg Moeller, ξενοδόχος από την Βαυαρία, που έχει λάβει το χρυσό βραβείο από την Ένωση Ξενοδόχων Βαυαρίας και το υπουργείο Περιβάλλοντος της Βαυαρίας για την άψογη περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί, και ο κ. Λάμπρος Μπούκλης, MSc, Διευθυντής Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικός Σύμβουλος της `Ελλάδα Καθαρή`.

Ο κ. Moeller θα αναλύσει στο σεμινάριο πως έχει χρησιμοποιήσει αυτό το βραβείο και γενικά την περιβαλλοντική του πολιτική στο marketing της μονάδας του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη των τμημάτων marketing και πωλήσεων εταιριών όπως ξενοδοχεία και καταλύματα όλων των κατηγοριών, καθώς και ναυτιλιακές εταιρίες, που επιθυμούν να ενημερωθούν για το eco-marketing.

Στο δεύτερο σεμινάριο `Green Management and Cost Saving in F/B` εισηγητές θα είναι ο κ. Lutwig Hagn, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Εστιατορίων Βαυαρίας και ο κ. Peter Lechner υπεύθυνος του υπουργείου Περιβάλλοντος για τα περιβαλλοντικά θέματα Ξενοδοχείων και Εστιατορίων. Απευθύνεται σε F&B managers και στελέχη επισιτιστικών μονάδων ξενοδοχείων, εστιατορίων, και catering.

Να σημειωθεί ότι οι εισηγήσεις και στα δύο σεμινάρια θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα. Στο τέλος των σεμιναρίων θα απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης (certificate) σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια εντάσσονται στον ΟΑΕΔ στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης της εργοδοτικής εισφοράς 0,45%.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top