Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΤαξιδιωτική οδηγία για την Ισπανία από τη Μεγ. Βρετανία
Foreign Commonwealth Office

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ισπανία από τη Μεγ. Βρετανία

Μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης το Σάββατο, το Foreign Commonwealth Office της Μεγ. Βρετανίας εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τους Βρετανούς πολίτες. Το FCO συμβουλεύει τους Βρετανούς ταξιδιώτες […]

Μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης το Σάββατο, το Foreign Commonwealth Office της Μεγ. Βρετανίας εξέδωσε<...> ταξιδιωτική οδηγία για τους Βρετανούς πολίτες. Το FCO συμβουλεύει τους Βρετανούς ταξιδιώτες να ενημερώνονται πολύ καλά για τον κίνδυνο που υπάρχει στα ταξίδια σε παγκόσμιο επίπεδο και να γνωρίζουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται ενάντια πολιτών και συνήθως σε πολυσύχναστα μέρη που κυρίως βρίσκονται τουρίστες.

Οι οδηγίες που δίνει είναι κυρίως προληπτικές και πληροφορικές αναφέροντας ότι θα πρέπει πριν το ταξίδι τους να έρχονται σε επαφή με την αεροπορική τους εταιρία για να αποφευχθεί ταλαιπωρία τους σε περίπτωση καθυστέρησης, και ότι ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων έχει μειωθεί πολύ αφού εκεί έγιναν οι εκρήξεις.

Επίσης, θυμίζει ότι τον Μάρτιο του 2004, 192 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 1.400 τραυματίστηκαν στις 3 μεγάλες εκρήξεις που έγιναν στα τραίνα της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δηλώσεις των αρχών θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να καθαριστούν 40.000 τόνοι τσιμέντου, κάτω από τους οποίους έχουν θαφτεί τουλάχιστον 400 αυτοκίνητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024