Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςEuropartners: Ανεβλήθη η διεξαγωγή της Exclusive Travel 2007
Αιτία η καθυστερημένη δήλωση συμμετοχής στο `Buyer Programme`

Europartners: Ανεβλήθη η διεξαγωγή της Exclusive Travel 2007

Την αναβολή της διεξαγωγής της Exclusive Travel 2007, της 3ης διεθνούς έκθεσης για τον τουρισμό πολυτελείας, προγραμματισμένης να πραγματοποιηθεί από 26 έως 28 Iανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στην Aθήνα ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή η διοργανώτρια εταιρία EuroPartners, εξαιτίας της καθυστερημένης δήλωσης συμμετοχής εκθετών…

Την αναβολή της διεξαγωγής της Exclusive Travel 2007, της 3ης διεθνούς έκθεσης για τον τουρισμό πολυτελείας, προγραμματισμένης να πραγματοποιηθεί από 26 έως 28 Iανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στην Aθήνα ανακοίνωσε<...>την περασμένη Παρασκευή η διοργανώτρια εταιρία EuroPartners, εξαιτίας της καθυστερημένης δήλωσης συμμετοχής εκθετών στο Invited Buyer Programme, που θα είχε ως αποτέλεσμα το μη αναμενόμενο επίπεδο ποιότητας της έκθεσης.

Όπως ανέφερε σε δήλωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος της EuroPartners, κ. Αλέξης Κανιάρης:

«H Exclusive Travel έχει σχεδιαστεί ως ένα υψηλού επιπέδου και ποιότητας γεγονός που εστιάζει στον luxury τομέα της ελληνικής τουριστικής αγοράς. To θερμό ενδιαφέρον σημαντικών ξένων αγοραστών και ειδικών μέσων ενημέρωσης για παρουσία στο Invited Buyer Programme της έκθεσης προδιέγραφε για φέτος ένα ακόμη πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα (60 invited buyers το 2005, 80 το 2006 και 100 φέτος).

Δυστυχώς όμως η καθυστερημένη δήλωση συμμετοχής στην έκθεση αρκετών εκπροσώπων της luxury αγοράς μας δυσκολεύει στο να οργανώσουμε ένα Invited Buyer Programme αντάξιο τόσο των υψηλών προδιαγραφών που θέτουμε ως οργανωτές όσο και των προσδοκιών των υπόλοιπων εκθετών και των buyers. H υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος απαιτεί έγκαιρο σχεδιασμό και εκτέλεση για να αποδώσει τα μέγιστα προς όφελος των επιχειρήσεων και του κλάδου γενικότερα. H μη τήρηση των απαιτούμενων χρονοδιαγραμμάτων από πλευράς μερικών εταιριών δεν μας επιτρέπει να εκπληρώσουμε τον στόχο μας για μια πλήρη και αντιπροσωπευτική παρουσίαση του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας.

H εταιρία μας είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και καταξιωμένους οργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων, γνωστή στον επιχειρηματικό κόσμο για την υψηλή ποιότητα των γεγονότων που διοργανώνει. Για τον λόγο αυτό, δεν είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός γεγονότος που δεν πληρεί απόλυτα τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που θέτουμε για τις εκδηλώσεις μας και περιμένουν από εμάς πελάτες, buyers και επισκέπτες.

Ως εκ τούτου, αναβάλουμε την επικείμενη έκθεση έως ότου οι συνθήκες καταστούν ευνοϊκές για την σωστή οργάνωση ενός τόσο απαιτητικού και ιδιαίτερου εγχειρήματος προς απόλυτη ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών και κυρίως εκείνων των εκθετών, συνεργατών, και χορηγών που υπήρξαν συνεπείς με το χρονοδιάγραμμα της έκθεσης και που οφείλουμε να προστατέψουμε και να σεβαστούμε με κάθε κόστος.

H εταιρία μας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες, χορηγούς, χορηγούς επικοινωνίας, media partners και συνεργάτες που δήλωσαν έγκαιρα την συμμετοχή τους στην Exclusive Travel, καθώς και το Yπουργείο Tουριστικής Aνάπτυξης, τον Eλληνικό Oργανισμό Tουρισμού και τον Δήμο Aθηναίων για την σημαντική υποστήριξή τους».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024