Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ακριβότερη η διέλευση οχημάτων από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Δώρα Σγάρτσου - 09 Ιανουάριος 2007, 00:00

Αυξήσεις και στις τιμές διοδίων έφερε η νέα χρονιά, καθώς από χτες, Δευτέρα 8 Ιανουρίου 2007, νέες, ακριβότερες τιμές ισχύουν για τη διέλευση οχημάτων από την νέα, υπερσύγχρονη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη<...>

τιμολογιακή αύξηση αποτελεί την τρίτη κατά σειρά από τον Αύγουστο του 2004, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία της γέφυρας.

Συγκεκριμένα, για τα επιβατηγά Ι.Χ. η τιμή της απλής διέλευσης διαμορφώνεται στα 10,90 ευρώ, από 10,50 ευρώ και η τιμή της εβδομαδιαίας κάρτας δέκα διελεύσεων στα 62,50 ευρώ (από 62). Αμετάβλητη παρέμεινε ωστόσο η τιμή της απλής διέλευσης για τις μοτοσικλέτες (1,70 ευρώ), ενώ αυξήθηκε κατά 1 ευρώ η τιμή της εβδομαδιαίας κάρτας δέκα διελεύσεων, που στοιχίζει πλέον 16 ευρώ.

Οι αυξήσεις αυτές εκτιμάται πως θα οδηγήσουν πολλούς ταξιδιώτες στο λιμάνι του Ρίου, προτιμώντας τον παραδοσιακό τρόπο διέλευσης, που κοστίζει μόλις 5 ευρώ, ενώ από την άλλη, αρκετοί είναι οι ταξιδιώτες που εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν οποιοδήποτε αντίτιμο, προκειμένου να διασχίσουν τη γέφυρα σε χρόνο μόλις 3 λεπτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top