Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο γύρος του κόσμου σε 4 μήνες με το Seven Seas Navigator

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Οκτώβριος 2000, 00:00

H Radisson<.> Seven Seas Cruises ανακοίνωσε τα σχέδια της για το 2002, σύμφωνα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη<...>

κρουαζιέρα που θα περιλαμβάνει λιμάνια από όλον τον κόσμο. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από το Los Angeles στις 20 Ιανουαρίου και θα τελειώσει πάλι εκεί στις 15 Μαΐου, μετά από το πέρασμα του πλοίου, από το Σίδνεϊ, Χονγκ Κονγκ, Νίκαια και Fort Lauderdale. To δρομολόγιο θα γίνει με 490 επιβάτες του πλοίου Seven Seas Navigator. Οι τιμές δεν έχουν ακόμα εκδοθεί.

Ο διευθυντής Marketing της Radisson Seven Seas Cruises κ. Fou Radisson είπε πως οι επιβάτες ζητούσαν επίμονα να γίνει μια τέτοια κρουαζιέρα, μα μέχρι τώρα δεν υπήρχε το κατάλληλο πλοίο. Τώρα που σιγουρεύτηκαν πως όλα είναι εντάξει στο πλοίο Navigator, είναι η τέλεια στιγμή για την πραγματοποίηση της κρουαζιέρας.

Η Radisson Seven Seas Cruises μόλις εξέδωσε το δεύτερο πρόγραμμα για την Νότια Αμερική. Αυτό θα περιλαμβάνει 58 διανυκτερεύσεις στο Seven Seas Navigator με στάσεις σε λιμάνια όπως τα Valparaiso, Dort Stanley, Rio de Janeiro και Devil's Island.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top