Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ καλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία παγκοσμίως

Η καλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία παγκοσμίως

Η εταιρία Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. ανακηρύχθηκε ως “η καλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία παγκοσμίως” από το περιοδικό Global Finance Magazine, όπως γράφτηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου. Όντας μια σχετικά νέα […]

Η εταιρία Starwood<.> Hotels & Resorts Worldwide Inc. ανακηρύχθηκε ως "η καλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία παγκοσμίως" από<...> το περιοδικό Global Finance Magazine, όπως γράφτηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου. Όντας μια σχετικά νέα εταιρία, αυτή είναι η πρώτη αναγνώριση από την ετήσια έρευνα που πραγματοποιεί το περιοδικό και που διακρίνει 25 διεθνείς εταιρίες που είναι η κορυφή στην ανάλογη αγορά.

"Μας τιμά ιδιαίτερα το βραβείο αυτό καθώς και το να συμπεριλαμβάνεται η εταιρία μας ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Επιπλέον, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους 120.000 συνεργάτες μας στον κόσμο", είπε ο Barry S. Sternlicht, Chairman & CEO για την Starwood. "Η εταιρία Starwood αναδείχθηκε από τρεις εταιρίες και αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την πρόοδο που έχουμε κάνει καθώς και παγκόσμιες διεργασίες μας σε 80 χώρες" πρόσθεσε.

Σε αυτή την ετήσια έρευνα, το περιοδικό Global Finance αξιολογεί και αναγνωρίζει εταιρίες για πολυάριθμα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων των: τον ρυθμό ανάπτυξης της εταιρίας τον χρόνο που πέρασε, κέρδη τεχνολογικές εξελίξεις ή εξέλιξη του προϊόντος, επιτυχείς συγχωνεύσεις και αγορές καθώς και το πόσο 'επιθετική' είναι η εταιρία στην απόκτηση μεριδίου αγοράς.

Η έρευνα αναφέρεται στην εταιρία Starwood για την συνεχή ανάπτυξη της, συμπεριλαμβανομένων των 116 συμβολαίων με ξενοδοχεία μέσα στο 1999, που αντιστοιχούν σε 30.000 δωμάτια. Επίσης για τη συγχώνευση με την εταιρία Vistana, που αγοράστηκε τον Οκτώβριο του 1999 και μετονομάστηκε σε Starhood Vacation Ownership.

Τέλος η Starhood αναγνωρίστηκε για την δυνατότητά της να διατηρήσει τα υψηλότερα κέρδη. Το εξάμηνο που έκλεισε τον Ιούνιο του 2000, τα συνολικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 18% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Το βραβείο αυτό προσθέτει μια διάκριση στην εταιρία Starwood μαζί με επίσης σημαντικές εταιρίες όπως η General Electric, η Phizer και η Nokia.

Ο όμιλος ξενοδοχείων Starhood Hotels & Resorts Worldwide Inc. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες ξενοδοχείων στον κόσμο, με 725 ξενοδοχεία σε 80 χώρες και 120.000 υπαλλήλους στα ξενοδοχεία της. Με ονόματα όπως St. Regis, Luxury Collection, Sheraton, Westin, Four Points and W η εταιρία Starhood Hotels & Resorts Worldwide Inc. προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024