Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Επαφές EFAPCO με Ε.Επιτροπή για τη θέσπιση standards λειτουργίας των PCOs

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Ιανουάριος 2007, 00:00

Επαφές με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με απώτερο στόχο τη θέσπιση προϋποθέσεων, παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, για τη λειτουργία των PCOs, προγραμματίζει η διοίκηση της EFAPCO, έπειτα από σχετική πρόσκληση που της απεύθυνε ο κ. Jean Bergevin...

Επαφές με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με απώτερο στόχο τη θέσπιση προϋποθέσεων, παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, για τη λειτουργία των PCOs, προγραμματίζει η διοίκηση της EFAPCO, έπειτα από σχετική πρόσκληση<...>

που της απεύθυνε ο κ. Jean Bergevin, επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών της επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών, κατά τη δεύτερη ετήσια συνέλευση της EFAPCO, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχε ως ομιλητής.

Μιλώντας για την προσέγγιση, από πλευράς της Επιτροπής, προς τον επιχειρηματικό τουρισμό, ο κ. Bergevin ανέφερε ότι η Επιτροπή έχει δεσμευτεί για την απλούστευση των διαδικασιών παροχής υπηρεσιών στις χώρες - μέλη της, προκειμένου να αυξηθεί ο παγκόσμιος ανταγωνισμός.

Η πρόσφατη οδηγία υπηρεσιών που υιοθετήθηκε επιβεβαιώνει τον στόχο της Επιτροπής για ενίσχυση του παγκόσμιου ανταγωνισμού στον τομέα των επαγγελματιών οργανωτών συνεδρίων (PCOs) εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό θα έχει ως συνέπεια και την ενίσχυση του ανταγωνισμού, τόσο στον χώρο της ξενοδοχίας, όσο και στον χώρο των ταξιδίων.

Όπως σημείωσε ο κ.  Bergevin “η εμπιστοσύνη στην ποιότητα πρέπει να αναπτυχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά των υπηρεσιών”. “Χωρίς ποιότητα, στην οποία θα μπορούμε να βασιστούμε εντός των συνόρων μας, δεν μπορεί να αυξηθεί το επίπεδο παροχής και ζήτησης” πρόσθεσε.

Όσοι παροχείς υπηρεσιών επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις δραστηριότητες τους, μέσω σωμάτων της Ε.Επιτροπής μπορούν να το πετύχουν, αποκτώντας παράλληλα πλεονεκτήματα στο `παιχνίδι` του ανταγωνισμού και ενισχύοντας την παρουσία τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

“Η EFAPCO είναι ιδιαίτερη σημαντική για εμάς, καθώς τα μέλη της, τόσο για λόγους μάρκετινγκ, όσο και εκπαίδευσης, προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες σε ευρωπαϊκές εταιρίες. Εκτιμώ πως τα περισσότερα μέλη της είναι μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, που προσφέρουν υπηρεσίες εντός των ευρωπαϊκών συνόρων, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια ανταγωνιστικότητα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εταιριών μεταφοράς” εξήγησε ο κ. Bergevin.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top