Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπαφές EFAPCO με Ε.Επιτροπή για τη θέσπιση standards λειτουργίας των PCOs
Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Επαφές EFAPCO με Ε.Επιτροπή για τη θέσπιση standards λειτουργίας των PCOs

Επαφές με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με απώτερο στόχο τη θέσπιση προϋποθέσεων, παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, για τη λειτουργία των PCOs, προγραμματίζει η διοίκηση της EFAPCO, έπειτα από σχετική πρόσκληση που της απεύθυνε ο κ. Jean Bergevin

Επαφές με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με απώτερο στόχο τη θέσπιση προϋποθέσεων, παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, για τη λειτουργία των PCOs, προγραμματίζει η διοίκηση της EFAPCO, έπειτα από σχετική πρόσκληση<...>που της απεύθυνε ο κ. Jean Bergevin, επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών της επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών, κατά τη δεύτερη ετήσια συνέλευση της EFAPCO, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχε ως ομιλητής.

Μιλώντας για την προσέγγιση, από πλευράς της Επιτροπής, προς τον επιχειρηματικό τουρισμό, ο κ. Bergevin ανέφερε ότι η Επιτροπή έχει δεσμευτεί για την απλούστευση των διαδικασιών παροχής υπηρεσιών στις χώρες – μέλη της, προκειμένου να αυξηθεί ο παγκόσμιος ανταγωνισμός.

Η πρόσφατη οδηγία υπηρεσιών που υιοθετήθηκε επιβεβαιώνει τον στόχο της Επιτροπής για ενίσχυση του παγκόσμιου ανταγωνισμού στον τομέα των επαγγελματιών οργανωτών συνεδρίων (PCOs) εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό θα έχει ως συνέπεια και την ενίσχυση του ανταγωνισμού, τόσο στον χώρο της ξενοδοχίας, όσο και στον χώρο των ταξιδίων.

Όπως σημείωσε ο κ. Bergevin “η εμπιστοσύνη στην ποιότητα πρέπει να αναπτυχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά των υπηρεσιών”. “Χωρίς ποιότητα, στην οποία θα μπορούμε να βασιστούμε εντός των συνόρων μας, δεν μπορεί να αυξηθεί το επίπεδο παροχής και ζήτησης” πρόσθεσε.

Όσοι παροχείς υπηρεσιών επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις δραστηριότητες τους, μέσω σωμάτων της Ε.Επιτροπής μπορούν να το πετύχουν, αποκτώντας παράλληλα πλεονεκτήματα στο `παιχνίδι` του ανταγωνισμού και ενισχύοντας την παρουσία τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

“Η EFAPCO είναι ιδιαίτερη σημαντική για εμάς, καθώς τα μέλη της, τόσο για λόγους μάρκετινγκ, όσο και εκπαίδευσης, προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες σε ευρωπαϊκές εταιρίες. Εκτιμώ πως τα περισσότερα μέλη της είναι μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, που προσφέρουν υπηρεσίες εντός των ευρωπαϊκών συνόρων, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια ανταγωνιστικότητα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εταιριών μεταφοράς” εξήγησε ο κ. Bergevin.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024