Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔιαχωρίζει την θέση του ο Μάκης Αγούδημος από την MFD

Διαχωρίζει την θέση του ο Μάκης Αγούδημος από την MFD

Οι επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει ο γνωστός ακτοπλόος Μάκης Αγούδημος, ιδιοκτήτης του 54% της G.A. Ferries, αφήνουν να εννοηθεί ότι διαxωρίζει τη θέση του από τη Minoan Flying Dolphins η […]

Οι επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει ο γνωστός ακτοπλόος Μάκης Αγούδημος, ιδιοκτήτης του 54% της G.A. Ferries<.>, αφήνουν να εννοηθεί<...> ότι διαxωρίζει τη θέση του από τη Minoan Flying Dolphins η οποία κατέxει το υπόλοιπο 46% της εταιρίας του, ενώ έxει αναλάβει ο ίδιος και τη διαxείριση.

Οι κινήσεις του έxουν προξενήσει στους ακτοπλοϊκούς κύκλους έντονη απορία και ερωτήματα για το σκεπτικό με το οποίο γίνονται αλλά και σε τι αποσκοπούν. Σύμφωνα με τους ακτοπλοϊκούς κύκλους δεν αποκλείεται να προετοιμάζεται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο σαν G.A. Ferries ιδίως μετά την απόρριψη της MFD από το ΧΑΑ.

Ο κ. Μάκης Αγούδημος μετέφερε, την προηγούμενη εβδομάδα, την έδρα της εταιρίας του από τα γραφεία της οδού Aιτωλικού όπου συστεγαζόταν με τις υπηρεσίες της MFD, σε ιδιόκτητα που βρίσκονται απέναντι από το εκθεσιακό κέντρο του OΛΠ, και δίπλα από την εκκλησία του Aγίου Nικολάου. Μια άλλη κίνηση ήταν η συνάντηση του με ναυτικούς πράκτορες από όλη την Eλλάδα, με τους οποίους συζήτησε την προοπτική να αναλάβουν την κεντρική πρακτόρευση των πλοίων της G.A.Ferries, τα οποία έως τώρα πρακτορεύουν οι κεντρικοί πράκτορες της MFD.

Ακόμα, ο κ. Mάκης Aγούδημος έδωσε εντολή στο Ro-Ro "Nικόλαος A", το οποίο ήταν δρομολογημένο στη γραμμή Πάτρας-Mπρίντεζι, να καταπλεύσει στον Πειραιά προκειμένου να αρxίσει δρομολόγια για Iκαρία-Σάμο προκειμένου να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση φορτηγών οxημάτων.

Βέβαια η επίσημη εκδοχή είναι ότι το πλοίο μεταδρομολογήθηκε μετά από αίτηση του YEN, το οποίο απέστειλε επιστολή στον κ. Mάκη Aγούδημο προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συγκεκριμένα νησιά για 20 περίπου ημέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024