Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. : 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης
Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης

ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. : 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης

Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης με θέμα “Μεγιστοποίηση των ξενοδοχειακών πωλήσεων”, το τέταρτο κατά σειρά, διοργανώνει στις 17 και 18 Μαρτίου 2007 η ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμούκαι της […]

Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης με θέμα “Μεγιστοποίηση των ξενοδοχειακών πωλήσεων”, το τέταρτο κατά σειρά, διοργανώνει στις 17 και 18 Μαρτίου 2007 η ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού<...>και της Τουριστικής Εκπαίδευσης), στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να εκτεθούν και να συζητηθούν θέματα μάρκετινγκ και μέθοδοι διαχείρισης των πωλήσεων όπως και οι εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας που μπορούν να υποστηρίξουν τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας της ξενοδοχειακής μονάδας. Επισημαίνεται η μακροοικονομική σημασία του θέματος, δεδομένου ότι η αύξηση των ξενοδοχειακών πωλήσεων συνεπάγεται αύξηση της εισροής τουριστών.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν καλύπτουν έξι ενότητες:


  • Status και τάσεις ξενοδοχειακής αγοράς

  • Μεγιστοποίηση κερδών από τις πωλήσεις δωματίων (διαχείριση overbooking, διαχείριση κρίσεων της αγοράς κλπ)

  • Έργο και εργαλεία του διευθυντή πωλήσεων στα ξενοδοχεία (yield management, τεχνική της διαπραγμάτευσης, εκθέσεις, γλώσσα σώματος κλπ)

  • Μέθοδοι μάρκετινγκ για την αύξηση των ξενοδοχειακών πωλήσεων (ανάλυση καταναλωτικής συμπεριφοράς της ξενοδοχειακής πελατείας, Ο ρόλος των δημοσίων σχέσεων στα ξενοδοχεία κλπ)

  • Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στην υπηρεσία του τμήματος πωλήσεων ξενοδοχείων (πωλήσεις μέσω διαδικτύου, από τα CRSs στα GDSs κλπ)

  • Πωλήσεις εκδηλώσεων και F&B (μεγιστοποίηση πωλήσεων στο F&B, διαχείριση πωλήσεων εκδηλώσεων κλπ)


Ομιλητές θα είναι προσωπικότητες του ξενοδοχειακού κλάδου, καθηγητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη του κλάδου και φοιτητές Ανωτάτων και Ανωτέρων Τουριστικών Σχολών.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024