Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Tourism & Property 2007

Για τουρισμό και real estate η νέα τουριστική έκθεση της Ελλάδας

Δώρα Σγάρτσου - 18 January 2007, 00:00

Για το τουριστικό real estate θα είναι η πρώτη διεθνής έκθεση παραθεριστικής / τουριστικής κατοικίας “Tourism & Property 2007” που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο<...>

του Ελληνικού (Πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Αθηνών) από τις 18 έως τις 21 Μαΐου.

Η εταιρεία Real Travel, που διοργανώνει την έκθεση, αποτελεί το πρώτο Media Group που δραστηριοποιείται στο χώρο της τουριστικής ανάπτυξης και του Real Estate στην Ελλάδα.

Κύριος στόχος είναι να φέρει σε ουσιαστική επαφή τους ελληνικούς και διεθνείς φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Ακίνητης Περιουσίας στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Σκοπός της είναι η διεθνής προβολή της ελληνικής παραθεριστικής κατοικίας ως μέσο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και αναβάθμισης του εισερχόμενου τουρισμού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «η ανάγκη για βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και η αναζήτηση αποτελεσματικών τρόπων τουριστικής ανάπτυξης αποτελεί πλέον μονόδρομο για την Ελλάδα. Η εκδήλωση της Real Travel έρχεται να προσθέσει αυτό που λείπει. Ένα ετήσιο, διεθνές εταιρικό γεγονός, την πρώτη διεθνή έκθεση παραθεριστικής / τουριστικής κατοικίας “Tourism & Property 2007”. Η έκθεση θα προσδιορίσει τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων καθιστώντας το ένα αξιόπιστο δείκτη αναφοράς, σε μια περίοδο που ο κλάδος του τουρισμού αναζητά και προσδοκά σημαντικά αναπτυξιακά και επενδυτικά οφέλη από τη συνεργασία του με τον κλάδο αξιοποίησης ακινήτων.»

Με την “Tourism & Property 2007” οι εκθέσεις στην Ελλάδα με αντικείμενο τον τουρισμό ανέρχονται σε πέντε και συγκεκριμένα “Philoxenia” στις αρχές του Νοεμβρίου για τον εισερχόμενο τουρισμό στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου και των Βαλκανίων, «Τουριστικό Πανόραμα» τον Απρίλιο για τον εξερχόμενο τουρισμό, “International Tourism Salon (ITS)” στο τέλος Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου για εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό διεθνώς, ενώ η “Exclusive Travel” για τον εισερχόμενο τουρισμό πολυτελείας που διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο πρόσφατα αναβλήθηκε και αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διοργάνωσής της. Στις παραπάνω εκθέσεις δεν προσμετράμε την “Exclusive Yachting” που είναι για θαλάσσιο τουρισμό και ειδικότερα για γιώτινγκ και τις “Xenia” και “Expro” που είναι εκθέσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top