Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςHSMAI: Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την τουριστική εκπαίδευση και το marketing

HSMAI: Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την τουριστική εκπαίδευση και το marketing

Η Διεθνής Ένωση Hospitality Sales and Marketing Association International, HSMAI, διοργανώνει στο Μάαστριχ από τις 26 – 28 Οκτωβρίου το Ευρωπαϊκό Συνέδριο 2000. Στο συνέδριο θα συναντηθούν καθηγητές και επαγγελματίες […]

Η Διεθνής Ένωση Hospitality Sales and Marketing Association International, HSMAI<.>, διοργανώνει στο Μάαστριχ<...> από τις 26 – 28 Οκτωβρίου το Ευρωπαϊκό Συνέδριο 2000. Στο συνέδριο θα συναντηθούν καθηγητές και επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου από πολλές χώρες. Μέσα από αυτό το γεγονός θα παρουσιαστεί η σχέση μεταξύ εκπαίδευσης και τουριστικής βιομηχανίας, που θα ονομαστεί «Ξενοδοχειακή εκπαίδευση και Ξενοδοχειακή βιομηχανία – Το τέλειο ζευγάρι της χιλιετίας».

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα με δυναμικές συνεδριάσεις και δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν. Μέσα σε αυτές τις τρεις ημέρες θα παρουσιαστούν πολύτιμες πληροφορίες για τα διευθυντικά στελέχη και τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Για πρώτη φορά, τρεις διακεκριμένοι οργανισμοί θα ενωθούν, για να διοργανώσουν το συνέδριο, με πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Hospitality Sales and Marketing Association (HSMAI), μαζί με το European Council on Hotel, Restaurant & Institutional Educational (EuroCHRIE), και του International Association of Hotel Management Schools (IAHMS).

«Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Μάαστριχ 2000 είναι ο ιδανικός τόπος συνάντησης για επαγγελματίες πωλήσεων και marketing, διότι έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες, εμπειρίες και ιδέες για το μέλλον» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του HSMAI Division Europe.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024