Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ελληνικό Κυριακάτικο Brunch στο εστιατόριο Pergola

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Οκτώβριος 2000, 00:00

Η 'επιστροφή' του γνωστού 'Κυριακάτικου Brunch' στο εστιατόριο Pergola του ξενοδοχείου Athenaeum Inter-Continental<.>, από τις<...>

8 Οκτωβρίου 2000, θα ενθουσιάσει σίγουρα όλους τους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας.

Διατηρώντας τα στοιχεία που εδώ και χρόνια το καθιέρωσαν σαν ένα από τα πιο πλούσια brunch στην πόλη, το φετινό 'Κυριακάτικο brunch' του εστιατορίου Pergola συγκεντρώνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες 65 chefs του Athenaeum Inter-Continental, οι οποίοι παρουσιάζουν αυθεντικές συνταγές απ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου, οι chefs παρουσιάζουν γνωστές Ελληνικές συνταγές όπως κόκορα παστιτσάδα, πίτες με χωριάτικο φύλλο, μοσχαράκι γιουβέτσι και ορτύκια πιλάφι ενώ παράλληλα αναβιώνουν μερικές από τις λιγότερο συνηθισμένες παραδοσιακές συνταγές, που εκτός της γενέτειρας τους τείνουν να εκλείψουν όπως: 'Γιαουρτάβα' από τη Φλώρινα, 'Ξηστημένο' από τη Βέροια, 'Μισούρα' από τη Μακεδονία, 'Κελαηδί' από τη Λάρισα, 'Γιαπράκια' από τη Κοζάνη, 'Σοφρίτο' από την Κέρκυρα κ.α. Ο μπουφές των γλυκών μεταμορφώνεται ανάλογα με τις προσταγές της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και επιφυλάσσει εκπλήξεις όπως λουκουμάδες, τηγανίτες με πετιμέζι, ψητά μήλα με κρέμα, γαλατόπιτα κ.α.

Με τη χορηγία του Ούζου Πλωμαρίου, το Ελληνικό Brunch πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στο εστιατόριο Pergola από τις 12:30 έως τις 15:30, με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η τιμή είναι 9.900 Δρχ, για κάθε ενήλικα, 4.900 Δρχ. για παιδιά από 6 μέχρι 12 ετών, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top