Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕλληνικό Κυριακάτικο Brunch στο εστιατόριο Pergola

Ελληνικό Κυριακάτικο Brunch στο εστιατόριο Pergola

Η ‘επιστροφή’ του γνωστού ‘Κυριακάτικου Brunch’ στο εστιατόριο Pergola του ξενοδοχείου Athenaeum Inter-Continental, από τις 8 Οκτωβρίου 2000, θα ενθουσιάσει σίγουρα όλους τους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας. Διατηρώντας τα στοιχεία […]

Η 'επιστροφή' του γνωστού 'Κυριακάτικου Brunch' στο εστιατόριο Pergola του ξενοδοχείου Athenaeum Inter-Continental<.>, από τις<...> 8 Οκτωβρίου 2000, θα ενθουσιάσει σίγουρα όλους τους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας.

Διατηρώντας τα στοιχεία που εδώ και χρόνια το καθιέρωσαν σαν ένα από τα πιο πλούσια brunch στην πόλη, το φετινό 'Κυριακάτικο brunch' του εστιατορίου Pergola συγκεντρώνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες 65 chefs του Athenaeum Inter-Continental, οι οποίοι παρουσιάζουν αυθεντικές συνταγές απ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου, οι chefs παρουσιάζουν γνωστές Ελληνικές συνταγές όπως κόκορα παστιτσάδα, πίτες με χωριάτικο φύλλο, μοσχαράκι γιουβέτσι και ορτύκια πιλάφι ενώ παράλληλα αναβιώνουν μερικές από τις λιγότερο συνηθισμένες παραδοσιακές συνταγές, που εκτός της γενέτειρας τους τείνουν να εκλείψουν όπως: 'Γιαουρτάβα' από τη Φλώρινα, 'Ξηστημένο' από τη Βέροια, 'Μισούρα' από τη Μακεδονία, 'Κελαηδί' από τη Λάρισα, 'Γιαπράκια' από τη Κοζάνη, 'Σοφρίτο' από την Κέρκυρα κ.α. Ο μπουφές των γλυκών μεταμορφώνεται ανάλογα με τις προσταγές της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και επιφυλάσσει εκπλήξεις όπως λουκουμάδες, τηγανίτες με πετιμέζι, ψητά μήλα με κρέμα, γαλατόπιτα κ.α.

Με τη χορηγία του Ούζου Πλωμαρίου, το Ελληνικό Brunch πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στο εστιατόριο Pergola από τις 12:30 έως τις 15:30, με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η τιμή είναι 9.900 Δρχ, για κάθε ενήλικα, 4.900 Δρχ. για παιδιά από 6 μέχρι 12 ετών, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024