Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην έκθεση HO.RE.CA. η Digital Sound & Vision

Δώρα Σγάρτσου - 22 Ιανουάριος 2007, 00:00

Το παρόν στην έκθεση HO.RE.CA. που ανοίγει τις πύλες της την προσεχή Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο, θα δώσει η εταιρία Digital Sound & Vision, προσφέροντας τη δυνατότητα<...>

σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες της.

Η εταιρία Digital Sound & Vision μέσω του συστήματος μετάδοσης μουσικής Wizard εξοπλίζει ξενοδοχεία και καταστήματα με ένα μοναδικό εργαλείο. Το Wizard είναι το πλέον σύγχρονο και νόμιμο σύστημα μετάδοσης μουσικής για δημόσιους χώρους. Λειτουργεί με την χρήση ενός απλού ηλεκτρονικού υπολογιστή και περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό τραγουδιών επιλογής του κάθε επιχειρηματία. Η μουσική επιμέλεια γίνεται από έμπειρους παραγωγούς του ραδιοφώνου και τα τραγούδια ομαδοποιούνται σε κατηγορίες, ώστε να ρυθμίζονται ζώνες μουσικής ανάλογα με τον χώρο, την ώρα και την μέρα. Η ανανέωση της μουσικής είναι συνεχής και γίνεται με απλό τρόπο. Τα μουσικά θέματα μεταδίδονται με διαφορετική πάντα σειρά, χωρίς κενά και στην ίδια πάντα ένταση. Μέσα από τις 50 κατηγορίες μουσικής της Digital Sound & Vision ο εκάστοτε επιχειρηματίας μπορεί να επιλέξει απεριόριστο αριθμό μουσικών θεμάτων για να δημιουργήσει το επιθυμητό κλίμα στην επιχείρηση του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της εταιρίας και την καλύτερη αξιοποίηση των επιχειρηματικών της πόρων, η Digital Sound & Vision μετακόμισε και στεγάζεται από 1η Ιανουαρίου 2007 σε νέα υπερσύγχρονα γραφεία, συνολικού εμβαδού 200 τ.μ, στην περιοχή της Βάρης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top