Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠλήρη ιδιοκτησία του LTU αποκτά ο Rewe

Πλήρη ιδιοκτησία του LTU αποκτά ο Rewe

Από τον Ιανουάριο του 2001, το Rewe Group που βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας, αποκτάει την πλήρη ιδιοκτησία του LTU Touristik GmbH που βρίσκεται στο Dusseldorf. Kατόπιν αυτού, θα αναλάβει […]

Από τον Ιανουάριο του 2001, το Rewe<.> Group που βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας, αποκτάει την πλήρη ιδιοκτησία<...> του LTU<.> Touristik GmbH που βρίσκεται στο Dusseldorf. Kατόπιν αυτού, θα αναλάβει το 40% των μετοχών της αεροπορικής εταιρίας της LTU, LTU-Fluggesellschaft. Mε αυτή την κίνηση οι εταιρίες επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καλύψουν το κενό στην C&N Touristic AG.

Οι συνολικές πωλήσεις του καινούριου γκρουπ θα ανέρχονται περίπου στα 15 δισ. γερμανικά μάρκα. Το νέο γκρουπ θα αποτελείται από τους tour operators ITS, Dertour, ADAC Reisen, την αλυσίδα τουριστικών γραφείων DER, τον Αtlas Reisen, και τον Derpart και των συνεργατών του. Επίσης, θα αποτελείται και από εταιρίες tour operators θυγατρικές του τουριστικού κλάδου της LTU μαζί με τους στρατηγικούς συνεργάτες και τις θυγατρικές της LTU. Η συγχώνευση περιμένει ακόμα την έγκριση των αρμοδίων αρχών.

Η συμμετοχή του Rewe στο γκρουπ του LTU ήταν αποτέλεσμα της εντατικής έρευνας του SAirGroup για έναν συνεταίρο με σκοπό την επίλυση των μειονεκτημάτων που προκαλούσε ο ανταγωνισμός με το LTU γκρουπ. Έτσι, ο σκοπός αυτός μπορεί πλέον να επιτευχθεί με την ολοκλήρωση του τουριστικού κλάδου της LTU στην Γερμανία. Η τελική μορφή του σχεδίου μάρκετινγκ θα διαθέτει 1.300 τουριστικούς πράκτορες με συνολικές πωλήσεις 7 δισ. γερμανικά μάρκα.

Το καινούργιο ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι το ακόλουθο: LTU Touristik: Rewe κατά 100%
LTU Airways: SAirGroup κατά 49,9%, Rewe κατά 40%, και WestLB κατά 10,1%

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024