Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Airtours ξεκινάει νέα οικονομική συνεργασία

Η Airtours ξεκινάει νέα οικονομική συνεργασία

Μια πολλών εκατομμυρίων λιρών οικονομική συνεργασία (joint venture) ξεκίνησε από την Airtours σε συνεργασία με την Τράπεζα της Σκότιας. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει στους πελάτες της Airtours υψηλής ποιότητας […]

Μια πολλών εκατομμυρίων λιρών οικονομική συνεργασία (joint venture) ξεκίνησε από την Airtours<.> σε συνεργασία με την<...> Τράπεζα της Σκότιας. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει στους πελάτες της Airtours υψηλής ποιότητας οικονομικές υπηρεσίες που θα ικανοποιούν τις ανάγκες αυτών που ταξιδεύουν συχνά.

Το πρώτο προϊόν που θα κυκλοφορήσει είναι μια πιστωτική κάρτα ενώ θα ακολουθήσουν και προσωπικά δάνεια. Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Αirtours κ. Tim Byrne λέει: "Τον Μάιο ανακοινώσαμε τη δημιουργία του mytravelco, ενός παγκόσμιου ολοκληρωμένου τουριστικού συστήματος. Με την κυκλοφορία της πιστωτικής κάρτας και της πίστωσης μέσω δανείων κάνουμε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του".

Ο χρήστης θα κερδίζει ένα πόντο για κάθε λίρα που θα ξοδεύει με την πιστωτική κάρτα. Περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη υπάρχει στην διεύθυνση www.mytravelcreditcard.com

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024