Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΟλοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Ελλάδα στη Μαδρίτη

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Ελλάδα στη Μαδρίτη

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2007 οι εκδηλώσεις για την Ελλάδα στην πόλη της Μαδρίτης, που διοργάνωσε στο πλαίσιο της πολιτιστικής ελληνικής εβδομάδαςτο […]

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2007 οι εκδηλώσεις για την Ελλάδα στην πόλη της Μαδρίτης, που διοργάνωσε στο πλαίσιο της πολιτιστικής ελληνικής εβδομάδας<...>το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μαδρίτη με το τίτλο “Un toque de Grecia” – “Α touch of Greece”.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της πολιτιστικής ελληνικής εβδομάδας περιελάμβανε έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Η Ελλάδα του Αιγαίου” του Ιωάννη Στάμου, προβολή 8 ταινιών του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, παρουσίαση και εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χορών, παρουσίαση από αποσπάσματα αρχαίου ελληνικού θεάτρου, τουριστική παρουσίαση του ΕΟΤ Μαδρίτης, μουσική εσπερίδα, σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία, καθώς και διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν την κλασσική αλλά και τη σύγχρονη Ελλάδα.

Την έναρξη των εκδηλώσεων εγκαινίασε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ισπανία, κ. Γεώργιος Γαβριηλίδης, ενώ το παρόν έδωσαν με την παρουσία τους και με παρεμβάσεις ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, κ. Πάνος Λειβαδάς και ο καθηγητής Πολιτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Μεταξάς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024