Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Ελλάδα στη Μαδρίτη

Δώρα Σγάρτσου - 23 Ιανουάριος 2007, 00:00

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2007 οι εκδηλώσεις για την Ελλάδα στην πόλη της Μαδρίτης, που διοργάνωσε στο πλαίσιο της πολιτιστικής ελληνικής εβδομάδας<...>

το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μαδρίτη με το τίτλο “Un toque de Grecia” - “Α touch of Greece”.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της πολιτιστικής ελληνικής εβδομάδας περιελάμβανε έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Η Ελλάδα του Αιγαίου” του Ιωάννη Στάμου, προβολή 8 ταινιών του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, παρουσίαση και εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χορών, παρουσίαση από αποσπάσματα αρχαίου ελληνικού θεάτρου, τουριστική παρουσίαση του ΕΟΤ Μαδρίτης, μουσική εσπερίδα, σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία, καθώς και διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν την κλασσική αλλά και τη σύγχρονη Ελλάδα.

Την έναρξη των εκδηλώσεων εγκαινίασε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ισπανία, κ. Γεώργιος Γαβριηλίδης, ενώ το παρόν έδωσαν με την παρουσία τους και με παρεμβάσεις ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, κ. Πάνος Λειβαδάς και ο καθηγητής Πολιτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Μεταξάς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top