Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προαναγγελία νέων επιθέσεων στην προκήρυξη του `Επαναστατικού Αγώνα`

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιανουάριος 2007, 00:00

Νέες επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων, δικαστών, αλλά και κτιρίων υψίστης ασφαλείας προανναγγέλλει η οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” στην προκήρυξη της σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα<...>

στην αμερικάνικη Πρεσβεία της Αθήνας, που εστάλη την Τρίτη στα γραφεία της εφημερίδας “Ποντίκι” και η οποία παραδόθηκε την Τετάρτη στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προκήρυξη γίνονται αναφορές για δύο υπουργούς της Κυβέρνησης, την κυρία Μπακογιάννη και τον κ. Πολύδωρα, ενώ απειλές για νέα χτυπήματα εκτοξεύονται κατά της αμερικάνικης Πρεσβείας και του ελληνικού Κοινοβουλίου, όπως επίσης και κατά των δικαστών που συμμετέχουν στη δίκη της “17 Νοέμβρη”.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο “Επαναστατικός Αγώνας” με υστερόγραφο στην πεντασέλιδη προκήρυξη του αρνείται την πατρότητα των δύο τηλεφωνημάτων που έγιναν μετά την επίθεση στην εταιρία security που φυλάσσει την πρεσβεία, αλλά και στην ίδια την πρεσβεία. Επίσης, αποφεύγει να αναφερθεί στην προέλευση του όπλου ή στο επιχειρησιακό μέρος της επίθεσης. Αντ` αυτού, τονίζει στον πρόλογο ότι έκανε την επίθεση «ξεφτιλίζοντας όλα τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας τόσο των Αμερικανών όσο και της αστυνομίας».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top