Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Travel Media Applications

Workshop στην Αθήνα με ξενοδοχεία των Κυκλάδων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιανουάριος 2007, 00:00

Τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας (Workshop) για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Κυκλάδων με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας ανακοινώνει η εταιρία Travel Media Applications (εκδότρια<...>

των καθημερινών ειδησεογραφικών portal www.traveldailynews.gr και www.traveldailynews.com), ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση σχετικών εκδηλώσεων από επαγγελματίες του τουρισμού διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνέχεια των επιτυχημένων Workshops, που έχουν προηγηθεί σε Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Μαγνησία, Λακωνία και αλλού κατά το παρελθόν.

Στόχος του Workshop είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις ξενοδοχειακές υποδομές των τουριστικών θέρετρων, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν της κάθε περιοχής. Για το λόγο αυτό καλούνται να έρθουν στην Αθήνα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όλων των κυκλαδικών νησιών, προκειμένου να συναντηθούν με τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας που ασχολούνται με εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Φεβρουαρίου 2007, από τις 17:00 – 20:00, σε κεντρικό ξενοδοχείο και θα προσκληθούν περίπου 40 τουριστικά γραφεία της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Βίκυ Γιωτοπούλου στο τηλέφωνο: 210-9374050 και στο mail: [email protected]

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top