Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης-επιμόρφωσης για ξενοδόχους της Λακωνίας
Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Εκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης-επιμόρφωσης για ξενοδόχους της Λακωνίας

Τη διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Κατάρτισης – Επιμόρφωσης για επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων του Νομού Λακωνίας, ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, στα πλαίσια προσπάθειαςτης για αναβάθμιση και διαφορετικότητα του προσφερόμενου […]

Τη διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Κατάρτισης – Επιμόρφωσης για επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων του Νομού Λακωνίας, ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, στα πλαίσια προσπάθειας<...>της για αναβάθμιση και διαφορετικότητα του προσφερόμενου τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Σκοπός του προγράμματος είναι η αναλυτική παρουσίαση των διαφορετικών λειτουργιών και υπηρεσιών μιας ξενοδοχειακής μονάδας, μέσα από τις ιδιαιτερότητες των αρχών οργάνωσης και διοίκησης και οι δυσκολίες ανάπτυξης του προϊόντος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Ο βασικός σκοπός του προγράμματος προσεγγίζει την συνοπτική παρουσίαση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και στοιχείων που διέπουν και συνθέτουν την φυσιογνωμία του ξενοδοχειακού κλάδου στη σημερινή εποχή.

Σημειώνεται ότι η υλοποίηση του προγράμματος, το κόστος του οποίου καλύπτεται εξ` ολοκλήρου από την Ένωση, έχει ανατεθεί σε καταξιωμένους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές του τουριστικού χώρου, ενώ στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όλους, όσους λάβουν μέρος.

Οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να κατανοήσουν με την βοήθεια καινοτομικών μεθόδων ορισμένα από τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης οργάνωσης και διοίκησης ολικής ποιότητας του ξενοδοχειακού κλάδου όπως:


  • Τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης ξενοδοχειακής βιομηχανίας

  • Την διαφορετικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να αναπτυχθούν στο Νομό Λακωνίας

  • Τη μέθοδο αξιολόγησης των επενδυτικών αποφάσεων σε νέες καινοτομίες
  • Την δυνατότητα ανάπτυξης διαφόρων πλαισίων στη στρατηγική νέων καινοτομιών και προϊόντων μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων μεθόδων marketing

  • Την δημιουργία διαφόρων δυναμικών
  • Την προσέγγιση και την διαδικασία υποβολής προτάσεων για την ανάπτυξη νέων προϊόντων στον ξενοδοχειακό κλάδο


Η πρώτη φάση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων απευθύνεται στις επιχειρήσεις των περιοχών Μονεμβάσιας – Μολάων – Ελαίας – Νεάπολης – Ελαφοννήσου, και θα πραγματοποιηθεί, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2007 και Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007, στη Μονεμβάσια στο ξενοδοχείο Flower of Monemvasia. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σεμινάρια απευθυνόμενα στις επιχειρήσεις των περιοχών Γυθείου, Μάνης και Σπάρτης.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024