Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Carlson Wagonlit Τravel - Business Travel News

BTN: Δύο ηγετικές φυσιογνωμίες της CWΤ στη λίστα στελεχών με τη μέγιστη επιρροή στη βιομηχανία επαγγελματικών ταξιδίων

Μιχάλης Βερύκιος - 30 Ιανουάριος 2007, 00:00

Στη λίστα με τα 25 διοικητικά στελέχη που ασκούν μέγιστη επιρροή στη βιομηχανία επαγγελματικών ταξιδιών για το 2006 η οποία δημοσιεύθηκε στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Business Travel News (BTN) στην<...>

Βόρεια Αμερική, εισήλθαν δύο μέλη της ανώτατης διοικητικής ομάδας της Carlson Wagonlit Travel (CWT).

Ειδικότερα, ο κ. Hubert Joly, πρόεδρος και CEO της CWT, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρίας διαχείρισης ταξιδιών στον κόσμο, εισήλθε στην λίστα έχοντας καθοριστικό ρόλο στις κινήσεις απόκτησης της Navigant International, η οποία όταν οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2006, διπλασίασε το μέγεθος της CWT στην Βόρεια Αμερική.

Ο κ. Mike Koetting, αντιπρόεδρος της CWT σε θέματα διαχείρισης σχέσεων με προμηθευτές σε παγκόσμιο επίπεδο έλαβε αναγνώριση για τον πρακτικό και διαφανή τρόπο που οδήγησε την εταιρία μέσω της εισαγωγής του προϊόντος της κατ’ επιλογήν χρέωσης που επέβαλλαν τα παγκόσμια συστήματα διανομής (GDSs). H CWT καθιέρωσε μια νέα αμοιβή για τη διανομή των αεροπορικών εισιτηρίων μέσω των συστημάτων κρατήσεων (GDSs), κίνηση η οποία εφαρμόστηκε μετέπειτα ευρέως και από τις υπόλοιπες εταιρίες στην βιομηχανία.

Ο κ. Joly μιλώντας εκ μέρους και των δύο είπε, «Είναι πάντα τιμή να αναγνωρίζεσαι από συναδέλφους σου. Ωστόσο, οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Mike και εγώ εργαστήκαμε ο καθένας μας με εξαιρετικές ομάδες. Κανένας από τους δυο μας δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει την αποστολή που είχαμε χωρίς την υποστήριξη αυτών των ομάδων».

Σημειώνεται πως τα διοικητικά στελέχη που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα του BTN επιλέγονται από τους συντάκτες του περιοδικού. Η επιλογή τους καθορίζεται από τον βαθμό της επιρροής που έχει ο κάθε ένας ξεχωριστά από αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις στην βιομηχανία των ταξιδιών τους τελευταίους 12 μήνες. Σύμφωνα με πηγές της BTN, είναι εξαιρετικά σπάνιο δύο διοικητικά στελέχη της ίδιας εταιρίας να συμπεριλαμβάνονται στην λίστα κατά την ίδια χρονική περίοδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top