Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΙΑΤΑ: 'Από κόσκινο' οι εγκαταστάσεις του 'Ελευθέριος Βενιζέλος'

Θάνος Ξυδόπουλος - 17 Οκτώβριος 2000, 00:00

Κρίσιμα κρίνονται τα επόμενα 24ώρα για την ομαλή λειτουργία του νέου αεροδρομίου 'Ελευθέριος Βενιζέλος' στα Σπάτα<.>, καθώς<...> εκπρόσωποι και εμπειρογνώμονες της IATA<.>

(International Air Transport Association) που φθάνουν σήμερα στην χώρα μας, θα ελέγξουν τις οδικές προσβάσεις και τις υπάρχουσες συγκοινωνιακές υποδομές προς αυτό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κρίνονται επαρκείς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σε περίπτωση που οι ελεγκτές της ΙΑΤΑ κρίνουν ανεπαρκή την οδική πρόσβαση προς το νέο αεροδρόμιο, ενδέχεται να εισηγηθούν στα μέλη της Ένωσης να παρατείνουν την παραμονή τους στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, μέχρι να ολοκληρωθεί το οδικό δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι οι ξένες αεροπορικές εταιρίες, με πρώτη την Lufthansa, έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια τους για την καθυστέρηση των οδικών έργων και έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα μεταφερθούν στα Σπάτα, εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προσβάσεις, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Ωστόσο, η κυβέρνηση δια στόματος του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Κώστα Λαλιώτη, διαβεβαιώνει ότι τον Φεβρουάριο του 2001 θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της Αττικής Οδού από τα Σπάτα ως τον Γέρακα, καθώς και το τμήμα από την Εθνική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, ως την Λεωφόρο Κύμης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top